úterý 9. dubna 2019

Sencor sle 3209m4

Free delivery and returns on eligible orders. See all the product information. Ratings and reviews of Sencor SLE. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Krásná LED televize Sencor s rychlou odezvou a funkcí záznamu TV vysílání do USB rozhraní. Veškeré informace o produktu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Překontrolujte prosím připojení zařízení k elektrické síti a zda je možné jej zapnout, nebo vypnout, tlačítkem přímo na přístroji tj. Poptávka: oprava televize, nejdou naladit programy, Hájek.


Infó a személyes adatok feldolgozásáról Adatkezelő: Alza. Aby naše stránky správne fungovali, je potrebné mať zapnutý Javascript. Na zlepšenie našich služieb používame cookies. LED televizor Sencor s 81centimetrovou obrazovkou, zvukovým výkonem wattů a DVB-Ttunerem. LCD TV, plasma TV, full HD tévé boltok, olcsó televízió készülékek.


Elektro - Sencor sle bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Kč 38Kč 38Skladem ks ks. Nalezeno: produkt ů. Primerjaj s podobnimi izdelki.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Klikni izdelek za prikaz ponudbe. Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto televizoru,ale rád byc. Jedná se o systémové řešení pro usnadnění vašeho výběru, nikoli o přímé doporučení redakce Cena-Vykon. Nabídne úsporné LED podsvícení, možnost záznamu vysílání na USB, funkci Timeshift a mnoho dalšího.


A tulaj elmondása szerint eleinte 2-próbálkozás után indult a Tv , de egyre romlott a helyzet. Adott ez a -os szutyok. Nem akart elindulni stby-ból. A mainbord és a táp újra kondizva, Most már elindul, de van, hogy csak félperc múlva.


A tápnál mérve a csatlakozó stby pinjén megjön a main-ről a V bekapcsnál(távval) ill. Talán javítható is lenne. Bazarové zboží, 1 testováno ! Plech Fe 99xmm kus Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky