pondělí 15. dubna 2019

Transfer folie na čokoládu

Transfer folie na čokoládu

Pomocí folie totiž můžete na čokoládu otisknout vzorek. Je to jednoduché: vyberte si svojí oblíbenou čokoládu (může být bílá, mléčná, nebo hořká) a nechte ji rozpustit. Skvělá vychytávka na zdobení.


Transfer folie na čokoládu

Potřebujete-li vytvořit čokoládovou dekoraci na dezert, je transfer folie na čokoládu ideální varianta. S její pomocí zkrášlíte světlou i tmavou čokoládu. Rozpuštěná čokoláda se natírá na potištěnou stranu folie , poté se nechá ztuhnout v lednici a dekorace je hotová. Nejlépe se dekorace na dezert vyrábí z čokolády.


Pokud nemáte obrovské umělecké nadání, raději se ani nepouštějte do ruční výroby a pořiďte si transfer folii na čokoládu. Jak na to: Fólii na čokotransfer můžete rozstříhat nůžkami na požadované tvary nebo ji nechat nerozstřihanou, pokrýt celý povrch čokoládou a po ztuhnutí např. Unsubscribe from TheChocolateAddict? GOLD LEAF je 1 jedlá cukrářská ozdoba Vytvoříte tak např.


Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Transféry na čokoládu , Vsepropeceni. Slúžia na otlačenie vzoru na bielu, tmavú i mliečnu čokoládu.


Pracuje sa s nimi veľmi jednoducho, výsledná dekorácia však vyzerá veľmi profesionálne. Pro dokonalé zdobení dortů použijte ozdobu na čokoládu v podobě čokotransferu. Je to vlastně tukový obrázek, který se vlivem rozehřáté čokolády otiskne přímo na čokoládový povrch. Ta strukturní folie je na více použití.


Je ta transferfolie se vzorečkem je na jedno použití, protže vzorek se pak z folie sloupne s čokoládou. Kdežto ta plastická folie má pořád svůj plastický tvar. Je pravda, že je to jen tenká pevná folie náchylná spíše na polámání při manipulaci a mytí.


W tym odcinku Wiesław Kucia pokazuje w jaki sposób wykorzystywać folie transferowe do tworzenia czekoladowych dekoracji na tory oraz jak wykonać wydruk jadalny na czekoladzie. Postup: Nastříhejte z folie tvary nebo pruhy podle potřeby, rozteklou čokoládu (v mikrovlné troubě na mírný výkon nebo nad párou) nalijeme na folii a rozetřeme po celé délce. Tématické fráze: transfer folie na čokoládu video čokoládový transfer transfer folie na čokoládu postup čokofolie transfer na čokoládu transferové folie na dorty transferová folie na čokoládu folie na čokoládu transfer fólie na dorty folie na zdobení dortů transfer folie na dort dort s transfer folii jak se dělá transfer. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E1Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou.


Transfer folie na čokoládu

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. Motiv mikulášků a tučňáků s hvězdičkami se bude krásné vyjímat na vánočním dortu, či jako malá ozdoba vánočního cukroví. Jako podklad můžeme použít jak tmavou, tak bílou. Folie na čokoládu - Čokotransfer - Chocolate transfer sheet je folie potištěna vzorem z kakaového másla a práškové potravinářské barvy. Tekutá teplá čokoláda se nanese na folii, nechá se řádně zatuhnout v chladu a poté se sloupne.


Vznikne nádherný vzor s úžasnou lesklou úpravou. Folie je potištěna jedlými barvami na čokoládu. Lze použít na dekoraci dortů. K přenesení vzoru rozpusťte čokoládu. Měla by mýt 32°C (pro ověření teploty použijte speciální teploměr do potravin, který také najdete v našem sortimentu).


Rozložíte fólii na plech, nalijete na ní vychladlou čokoládu a vyčkáte, až řádně ztuhne. Poté z ní fólii sejmete. Užitečná transfer folie. Pro zajímavé zdobení čokolády se transfer folie skvěle hodí.


Tranfer folie ozvláštní především bílou čokoládu , ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky