pátek 12. dubna 2019

Tichá varná konvice

Vadilo nám u konvice , že se vždy při natáčení vody muselo otevírat víko a ještě tlačítkem na víku. Nejen, že u těchto druhů konvic to bylo nepohodlné, ale zároveň často nepraktické díky teplotě (po uvaření vody). Tato konvice je skvělá v tom, že stačí vzít do ruky, vložit pod kohoutek a nechat téct vodu.


Elektrická varná konvice patří mezi základní spotřebiče, který vlastní téměř každá domácnost. Jejím jediným účelem je ohřev vody. Konvice pro přípravu teplého nápoje mají dlouhou historii, elektrifikované modely se ale objevily až na konci 19.


Rychlovarné konvice dnes využívá téměř každá česká domácnost. Ty nejrychlejší dokáží ohřát litr vody za pár desítek sekun ale doba jde mnohem dále. Dnes už si dokonce můžete u těchto každodenních pomocníků regulovat teplotu, kterou požadujete k. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Nejčastěji vyhledáváte bílá rychlovarná konvice , varná konvice tefal, porcelánová rychlovarná konvice , delonghi rychlovarná konvice , akce rychlovarná konvice , varná konvice tesco, varná konvice kauflan eta rychlovarná konvice , varná kon. Vnútro je osvetlené modrým LED svetlom, čo umožňuje sledovať priebeh varu. Bezkáblová varná kanvica má konektor otočný o 3° a na dotyk príjemnú rukoväť. Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku.


Vážení zákazníci, od 14. Porcelánová varná konvice Objem l Tradiční čínský porcelán Ruční výroba Extrémně tichá (silná vrstva porcelánu) Uskladnění síťového kabelu v podstavci Zajištění víčka proti vypadnutí při nalévání do šálků Topné dno z nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou Dvojnásobné bezpečnostní jištění. Varné konvice , Giganto. Stabilní otočná základna 3stupňů usnadňuje používání konvice.


Funkční prvky, jako je velké tlačítko ve víku a ergonomická rukojeť, jsou pak dokonalým doplňkem designu této mimořádné konvice. Kromě toho je konvice tichá a rychlá - za několik okamžiků připraví až šálků horké vody. Indukce přivedla k varu litru vody za cca minuty. Osobně jsem očekával trochu vyrovnanější. Sofistikovaná varná konvice umožňující volbu optimální teploty pro jakýkoli druh čaje či kávy.


Samozřejmostí je moderní design, snadná manipulace a odnímatelný filtr vodního kamene. Nechybí ani vyjímatelný filtr proti vodnímu kameni. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. We wish you a good appetite.


Restaurant Konvice ! The cosy eatery with approx. Na rozdíl od běžných rychlovarných konvic si můžete vybrat teplotu, která je potřebná na přípravu nápoje. Ne každý nápoj, především čaj, vyžaduje pro svou přípravu vařící vodu.


Potřebnou teplotu si nastavujete na přehledném displeji, který se nachází na podstavci konvice. Konvice má vynikající funkci KeepWarm, která vám udrží vodu v požadované teplotě. Mezi ochrannými funkcemi najdete ochranu proti přehřátí, proti ohřevu na sucho a automatické vypnutí.


Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky