úterý 9. dubna 2019

Vakuové baňky

Náhrada klasických skleněných baněk. Podtlak se reguluje pomocí pumpičky, terapii tak umíme přizpůsobit na míru konkrétnímu klientovi. První zmínky o této metodě nalezneme už v Mezopotámii, u starých indiánů, a. Vakuové masážní baňky , baňkování set ks. VAKUOVÉ MASÁŽNÍ BAŇKY HOBBY- baněk - 5.

Sada obsahuje baněk o různých průměrech, magnetické koncovky, pumpičku, hadičku, náhradní ventilek a těsnění. Plastové vakuové masážní baňky značky MEDIMAS. Součástí setu je kartonová krabička.


V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování, ale i na vzdělávání. V našem školicím zařízení pořádáme kurzy se zaměřením na regeneraci organismu.


Chci se s vámi podělit o výbornou pomůcku, která vám vynahradí jakékoliv kosmetické přípravy.

Více informací a článek na téma minimalistická. Baňky se přiloží na kůži a pomocí přiložené pumpičky se po několika stlačeních vytvoří v baňce podtlak. Najdete u nás všechny možné druhy baněk. Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování, který pomůže prokrvit pokožku a je pomáhá tak bojovat s celulitidou.


Masážní ventilové baňky … Sada 24ks baněk v kufříku. Sada masážních baněk, vakuové baňky - dílná sada. Detailní popis produktu.


Pomocí baňkování dochází ke zlepšení buněčné aktivity a odstraňování podkožního tuku, tím pomáhá omlazovat pokožku celého těla. Jak vakuové masážní baňky fungují. Ošetření baňkami se zakládá na principu podtlaku.


Zjednodušeně řečeno baňka vytáhne do ošetřovaného místa krev, čímž nastartuje prokrvování. Tato metoda spočívá ve vytváření podtlaku na konkrétních akupresurních bodech. Balení obsahuje baněk (různých průměrů), přičemž jejich použití závisí na druhu a velikosti svalu. Vyhnáním vzduchu z baňky se vytvoří podtlak, kůže a.

Vhodné pro používání při bolesti, křeči a blokádě svalů. V Číně se baňky používaly po tisíciletí. Jeden z mnoha kurzů, které vyučujeme v DEXTER ACADEMY je zajímavý kurz vakuové masáže neboli baňkování, který jsme vyvinuli za spolupráce odborníků.


Vážení zákazníci, upozornenie vhľadom k tomu, že prebieha mimoriadna situácia s vírusom COVID-19. Vás upozorniť na nové pravidlá ohľadom doručovania. Baňkování je metoda známá déle než pět a půl tisíce let. Jako bonus navíc, se tělo po aplikaci skvěle prokrví a použít baňky můžete například i na záda. Univerzálna malá kusová sada je určená po základní vakuové baňkování za studena a je velmi vhodná na seznámení se s vakuovými baňkami.


Doporučujeme na to virucidní, baktericidní a. Baňky jsou vyrobeny z kvalitního průhledného plastu k profesionálnímu i domácímu použití. Dodáváme s vakuovací pumpičkou. Sada podtlakových baněka pumpičkou kusů.


Přikládání baněk je léčitelská metoda známá už po tisíciletí, i dnes v době obrovského lékařského pokroku se řadí k plnohodnotným léčebným metodám mnoha onemocnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky