pátek 26. dubna 2019

Magnetický držák mýdla

Magnetický držák mýdla. Plastový držák na mýdlo s magnetem. Na mýdlo upevníte kovový vršek, díky kterému mýdlo na magnetickém držáku drží. Zajišťuje rychlé osychání vlhkého mýdla díky zavěšenému stavu a vyžaduje minimální péči.


Držák mýdla magnetický. Snadno se přisaje na zrcadlo, dlaždice, sklo nebo jiný hladký povrch. Použití: Vložte kulatý disk do mýdla a poté připevněte k magnetu v držáku. Zašpiněné umyvadlo od mýdla , rozmáčené mýdlo, které občas odjede až na podlahu.


Míváte to doma podobně? Vyrobte si magnetický držák na mýdlo a skoncujte s nepořádkem v koupelně. Zjistěte, kdo držák mýdla vynalezl a na jakém principu magnetická mýdlenka funguje. Elegantní magnetický držák mýdla na zeď z lesklé nerezové oceli je skvělým doplňkem do dnešních moderních koupelen.


Na zeď ho snadno přilepíte pomocí speciálního montážního lepidla. Jednoduchý design se hodí do jakéhokoli interiéru. Tento dekorativní magnetický držák mýdla z vysoce kvalitního bílého plastu drží mýdlo pevně na svém místě. Malá kovová destička se jednoduše vtiskne do mýdla a přilne k držáku magnetického mýdla.


Cena produktu bez dopr. Arcos magnetický držák na nože 450xmm ARCOS tvrdě pracuje na vybavení vaší kuchyně pomocí nástrojů, které zjednodušují vaši kuchyni a maximalizují váš čas. Také usilujeme o to, aby váš čas v kuchy. Vadí Vám pokládat namočené mýdlo na umyvadlo, kde se ještě více rozmočí a umyvadlo je pak opatlané? Díky tomuto držáku na mýdlo se podobným problémům lehce vyvarujete.


Celý stojánek jednoduše připevníte na dlaždičky, sklo nebo jiný hladký povrch. Design magnetického držáku Neotřelý nerezový držák na mýdlo do vaší koupelny dodá dotyk stylu a třídy. Nejedná se jen o obyčejný. Konstrukce byla populární v minulosti a nyní získala „nový život“ v moderním designu. Povrchová úprava: – galvanicky chromovaná 1 mosaz – odolná proti vlhkosti.


O kvalitě našich služeb a produktů nepochybujeme, a proto u nás máte možnost vrátit zboží nad rámec denní zákonné lhůty. Prodloužená lhůta, ve které můžete zboží vrátit, je dnů. Zboží musí být, stejně jako v zákonné lhůtě, nepoškozené a bez známek používání. Bílý magnetický držák na tuhé mýdlo Wenko Blister.


Seznamte se se značkou Wenko. Neokoukaný pomocník, který vám ve vaší domácnosti nastolí smysl a pořádek. Podá vám pomocnou ruku jak v kuchyni, tak v koupelně a hravě zvládne nelehký úkol.


Díky jeho všestrannosti a praktičnosti jste z něj dokázali udělat. Popis - jednoduchý magnetický držák mýdla , uchycení na stěnu samolepkou nebo šroubkem - nosnost držáčku je zajištěna masivní oboustranní lepkou - povrch určený k polepení musí být hladký a rovný, zbavený prachu a mastnoty, po sejmutí fólie je držák připravený k přitisknutí na určené místo, k dokonalému. Nosnost držáčku je zajištěna masivní oboustranní lepkou. Prodám pochromované doplňky do koupelny: magnetický držák mýdla 15- držák na zubní kartáčky 21- držák wc papíru 25- Z každého mám dva kusy. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Drátěný držák mýdla určený pro nosné tyče. Mýdelník drátěný je určen pro ukládání mýdla jakéhokoliv tvaru a ideálně se hodí pro využití ve sprchových boxech nebo nad samotnou vanou, protože drátěná konstrukce umožňuje volné stékání zbytků mýdla a cákanců vody ze sprchy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky