pondělí 1. dubna 2019

Silikonové formy muffiny

Dnes si povíme něco o formách na muffiny. Pokud formu nemáte a trápí vás rozlezlé muffino-talíře, jejichž tvar nezahrání ani trojitý papírový košíček, na následujících řádcích naleznete řešení. Silikon je hitem poslední doby.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Forma na muffiny silikonová - ks, rozměr (dxšxv): 35x25xcm. Snadné mytí v myčce nádobí, jsou velmi skladné.

Bez předchozího vymazání jednoduše vyndáte. Vhodné do mrazáku, ledni. Formu na muffiny můžete použít přímo k naplnění nejlépe třenými těsty anebo jednotlivé formy vyložte papírovými košíčky a poté plňte těstem.


Při přímém styku s těstem formy můžete vytřít tukem a vysypat hrubou moukou. Hotové muffiny můžete zdobit. Pro cukráře jsou v podstatě nezbytným moderním vybavením.


Je dokonale nepřilnavá. Formy na muffiny se vyrábějí hlavně ze speciální uhlíkové oceli, která se nemusí vymazávat. Pokud jste také propadli kouzlu a chuti muffinů, určitě byste formu měli koupit domů.

Upečte si doma ty nejlepší muffiny ! Máme pro vás formy na muffiny v různých velikostech z kvalitní keramiky, porcelánu i silikonu. A musíte vymazávat silikonové formičky? Já vám na vše ráda odpovím! Jestli pečete muffiny úplně poprvé, není to žádná věda. Držte se receptu a šlehač zamkněte na zámek.


Určitě to nepokazíte, recept na muffiny je totální pekařský bazál a zvládne ho i dítě školou povinné. Pečete rádi a už nevíte, čím byste návštěvu překvapili? Vyzkoušejte formy na muffiny , díky kterým vykouzlíte rychlé sladké i slané pochoutky.


S její pomocí můžete snadno připravit koláče, bábovky, muffiny a dortíky, a to jak v jednoduchých, tak v originálních, překvapivých tvarech. Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. Kovové a silikonové formy pro nebo klasických muffinů i kovové formy s prvotřídním antiadhezním povlakem pro mini muffinů. Formy z nezávadného silikonu se vyznačují snadným vyklopením a pečením bez potřeby vymazání formy. V naší nabídce najdete silikonové formy na muffiny pro dvanáct nebo šest muffinů, ale také jednotlivé silikonové formičky na muffiny různých tvarů i velikostí.


Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy. Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Nákupem silikonové formy získáte spolehlivého pomocníka pro přípravu pečených i nepečených moučníků, dezertů či aspiků, želé, pudingu a dalších oblíbených pochutin.


Příprava je snadná a rychlá, není potřeba tyto silikonové formy na pečení vymazávat ani vysypávat, tím šetříte.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie FORMIČKY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky