úterý 30. dubna 2019

Kombinovana parni trouba

Parní trouba slouží k vaření v páře, pošírování, rozmrazování, přičemž připravovaný pokrm je dietnější (nepoužívá se tuk) a zachovává si více vitamínů a minerálů. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat. Máte vybrané filtry: kombinovana parni trouba Pečící trouby kombinovana parni trouba - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Funkce cookControl Plus ve vaší troubě nebo sporáku poskytuje individuální doporučení k nastavení pro dokonalou přípravu vašich pokrmů.

Stačí ze seznamu vybrat připravované jídlo a zadat jeho hmotrnost. Trouba nebo sporák udělá vše ostatní. To umožňuje optimální cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, aby bylo jemné a šťavnaté zevnitř a úžasně křupavé zvenčí.


Příprava v páře zajistí, že budou jednotlivé ingredience chutnat přesně tak, jak mají. Hledáte způsob, jak oživit jídlo ze včerejška? Nastavení Horká pára Interval plus způsobí, že bude chutnat jako čerstvě připravené. Vybírejte si Pečící trouby parní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kombinovaná parní trouba změní vaše návyky při přípravě pokrmů.


Hlavním důvodem je to, že jídlo, bude lépe chutnat.

Parní troubou se dá zcela nahradit klasická trouba i mikrovlnka, protože většina z nich umí péct i bez vody - klasicky teplým vzduchem. Voda se tam lije korýtkem v zásuvném tlačítku, má teplotní sondu na pečení masa apod. Parní trouby patří poslední dobou mezi nejprodávanější spotřebiče pro hned několik důvodů, pokrmy z parní trouby jsou chutné i bez použití tuku, není nutné ani příliš solit, jídlu zůstává vlastní aroma. Zde se nacházíte: Heureka. A, kombinovaná parní trouba , cookControl Plus, multifunkce 4D Horký vzduch (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, , 30°C - 250°C, ecoClean Plus na zadní stěně, bočních stěnách a stropě, 7“ dotykový barevný TFT-displej vč.


BCS747S34X Vestavná kombinovaná parní trouba 23. Nespočet kombinací díky parní troubě s integrovanou mikrovlnou. Už se nemusíte rozhodovat, zda dáte přednost zdravému vaření nebo rychlosti. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Tato parní trouba odpovídá stanoveným bezpečnostním před-pisům. Při neodborném používání však může dojít k poranění osob a věcným škodám. Zakoupením tohoto produktu získáte až 5věrnostních bodů. Parní trouba je ekonomicky výhodnou volbou, využívá beztlakou páru jejíž teplota nepřesáhne 1°C, díky tomu zachovává charakter potravin. Mezi další možností parních trub patří pečení v páře s grilem, zapékání, rozmrazování, zavařování a sterilizace.


Parní trouba s přehledem zvládne vše, co umí vaše stávající trouba , ale navíc se pyšní celou řadou dalších benefitů. Zatímco konvenční trouba obklopí pokrm suchým horkým vzduchem, který ho může vysušit, parní trouba do tohoto procesu vpustí páru. Nabízí vaření s párou, 2-patrové konvenční vaření, současné kombinované vaření, vaření se snímačem a invertorovou technologii, mikrovlny, gril i rozmrazování ve velké vnitřní ploše.

Jako poděkování za Vaše recenze na zbožovém portále Heureka. Nabízíme kvalitní vestavné kombinované parní trouby značek Miele a Bosch. Zaručujeme skvělý servis. Rychlé dodání a montáž je samozřejmostí. Cena po slevě celke48.


DOPRAVA A INSTALACE Doprava dle platných dodacích podmínek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky