čtvrtek 18. dubna 2019

Skříňka na pračku

Skříňka nad pračku ATENE TYP b. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Nabízí maximální využití prostoru. Je perfektním řešením do menších interiérů, protože šetří místo a zároveň poskytne odkládací plochu navíc.


Moderní skříňka na pračku s úložným prostorem. SKříň má dvě otevřené police a dvě police skryté za dvířkami.

Co nechcete, aby bylo na očích to můžete skrýt. Včetně věšáků na ručníky. Pak určitě hledáte všemožné informace a rady k jejímu vybavení. Jestli ve vaší vysněné koupelně nesmí chybět koupelnová skříňka nad pračku , tak jste u nás na správném místě. Měli jsme ve skříni pračku a sušičku odvětrávačku (s vývodem do zdi), dveře byly teda jen plátno na rámu, a skříni nic nebylo.


Nečekejte na lepší příležitost a udělejte si radost ještě dnes. Koupelnová skříňka nad pračku je tak perfektním řešením i do menších koupelen. Díky skříňce nad pračku využijete i jinak nevyužité místo nad pračkou a uložíte si do ní například prací prášky a aviváže.


V nabídce máme jednoduchou moderní skříňku nad pračku v bílém dekoru s úložným prostorem.

Díky této praktické skříňce získáte prostor navíc ve vaší koupelně či komoře. Skříň má dvě otevřené police a dvě police skryté za dvířky. Detail produktu Do obchodu. Víceúčelová skříňka slouží jako nástavba nad pračku nebo sušičku.


Využít je můžete na ručníky, vše potřebné k praní nebo úklid. Praktická skříňka nad pračku NATALI. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato skříňka nad pračku je vhodnou volbou pro malé prostory. Je vhodným místem pro pračku nebo sušičku. Má police z toho je jedna nastavitelná a jeden úložný prostor s dveřmi.


Hloubka skříňky je cm. Jelikož skříňka nabízí celkem úložné prostory, z nichž mají dvířka, nebudete muset nechávat prací prostředky na dosah vašim ratolestem. Další výhodou je možnost výběru barvy, takže se nemůže stát, že by neladila ke zbytku vašeho interiéru. Snadno tak získáte další úložné prostory na nevyužitých místech. Výška prostoru pro pračku je cm.


Skrinka na pračku Nakita (dub sonoma). Vlastná spoľahlivá doprava až k Vám domov.

TEMPO KONDELA Natali skrinka na práčku biela. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Optimální využití prostoru. Zavírací skříň kombinovaná s regálem. LTD s povrchovou úpravou melaminová pryskyřice.


Plastové kluzáky šetrné k podlaze včetně montážního. Rozměry otvoru na pračku. Vyrobena je z kvalitního lamina 16mm. Disponuje skříňkou a policemi.


Hrany jsou lemovány PVC páskou, která zaručuje delší životnost. Stylová koupelnová skříň pro praktické využití prostoru nad pračkou, toaletou nebo sušičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky