pondělí 22. dubna 2019

Robot na strouhanku

Podívejte se, jak složit a správně používat nástavec na strouhání ETA, který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty ETA (Gratus, Gustus, Gratussino, Mezo). Mlýnek na strouhanku Jihokov zvládne umlít také ořechy nebo tvrdý sýr. Vždy je třeba rozlišovat mezi mlýnkem na pepř a na sůl.


Mlýnky na sůl mají totiž jiný mlecí mechanismus, který odolá i dlouhodobému působení soli. Nástavec pro přípravu salátů nahradí všechny funkce stolního mixéru, mlýnek na maso pro hrubé i jemné mletí disponuje i nástavcem pro plnění uzenin. Podobné fráze na Nejrychlejsi.

V základní výbavě tohoto strojku je bubínek na strouhání pečiva. Uchycení ke stolu na šroub. Násypka s přítlačným nástavcem pro bezpečné mletí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem.


Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní.

JIHOKOV Bubínek, struhadlo 0- na strouhanku pro strojek Mnebo M90P. Doplňkové bubínky jsou určené ke strojkům Ma M90P. Strojky jsou vhodné na strouhání tvrdého pečiva, oříšků, mandlí, tvrdých sýrů, brambor a zeleniny.


Vítěz testu Stifftung Warentest. Mnohostranně využitelný set (šlehací metly, hnětací háky), průběhový krouhač se kotouči, mixér, mlýnek na maso, držák na příslušenství. Vybírejte si Mlýnky na strouhanku podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Na všechno najdete v sortimentu TESCOMA ty správné pomocníky. Nejprodávanější produkty z kategorie. Akce Video Doprava zdarma 9Kč (vč. DPH) akční cena 7Kč (vč. DPH) Koupit Struhadlo.


Od šlehání, hnětení a mixování až po strouhání či krouhání… Jedná se o kompaktní robot , který nabízí snadné čištění, automatickou parkovací polohu a nový koncept bezpečnosti. Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání různých surovin. Stejný postup platí, pokud chceme použít kuchyňský robot.


Strouhanku pak nasypeme na plech vyložený pečicím papírem. Utvoříme jen tenkou vrstvu, aby dobře proschla, ale nespálila se. Plech strčíme do trouby předehřáté na 1stupňů. Po třech minutách ho vyndáme a strouhanku promícháme.


Opět ji strčíme do trouby a. Díky rychle upínacímu systému mění kuchyňský robot obratem ruky své určení. Jednou s hnětacím hákem na těsto na pizzu, jednou s míchacím hákem mixéru na rajčatovou polévku.

A pak přijde na řadu metlička na sníh pro přípravu dezertu. Nejen různorodost, ale i snadná manipulace Vás ovlivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky