pondělí 8. dubna 2019

Sada příborů tescoma

Dvě lžíce, tři nože, čtyři vidličky - pokud inventura vašeho příborníku ukazuje tyto výsledky, je nejvyšší čas zvážit pořízení nové sady jídelních příborů. TESCOMA nabízí hned několik typů designových sa aby byly vaše příbory zase kompletní. Výběr správného příboru není jednoduchý úkol. Nože, lžíce, vidličky, lžičky… Měly by se vám líbit, odpovídat vašim nárokům na kvalitu a také splňovat požadavky na cenu.


TESCOMA má příbory elegantní, moderní i luxusní, čili pro každého. V eshopu zadejte při objednávce do pole pro slevový kód „PRIBORY18“.

Příbory pro děti musí být zdravotně nezávadné, ergonomicky tvarované, nesmějí být ostré a hlavně: měly by být s obrázky! TESCOMA si dala s výběrem motivů na dětské příbory opravdu záležet. Vaši malí gurmáni z nich budou nadšení. Pak se vám doma jistě hodí kvalitní dezertní příbory: dezertní vidličky, nože i lžičky slouží k tomu, abyste si svůj dezert dokonale vychutnali.


Atraktivní koktejlové i party vidličky zas oceníte při pořádání oslav s rodinou či přáteli. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík.


Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. Příbory jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli.

Některé kolekce mají rukojeti z vysoce odolného plastu. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Doprava zdarma Doprava zdarma.


Univerzální jídelní příbory pro každodenní použití. Kvalitní sada příborů v originálním. Soupravy příborů jsou vhodné do náročného provozu i do domácnosti.


Elegantní design příborů se snoubí s výbornými užitnými vlastnostmi. Veškeré informace o produktu. Je vhodná pro běžné každodenní použití v domácnosti.


Výborně poslouží například pokud čekáte velkou návštěvu nebo pořádáte rodinnou oslavu, a vaše běžně používané příbory by vám nestačily. Nádobí na indukci má oproti běžnému nádobí speciální sendvičové dno umožňující indukční vaření, které je rychlé a prokazatelně šetří elektrickou energii. Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. BANQUET Sada nerezových příborů GRACE ks.


Praktická sada jídelních příborů CLASSIC, které jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Klasický design a dokonalé provedení řadí tuto soupravu do kategorie vysoce kvalitních příborů pro každodenní použití, s letou zárukou jako důkaz. Souprava klasických jídelních příborů se skládá z kusů a je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli ve vysokém le. Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování.


Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší.

Tescoma Sada jídelních příborů Veronica, ks. Vybírejte si Příbory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Sady příborů se snadno čistí a jsou vhodné do myčky.


Sada příborů Berndorf Ariana ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky