pondělí 8. dubna 2019

Korbel na pivo s víčkem

Doba dodání (od obdržení platby) 1-dny. S dopravou 1Kč, osobně v placeChmelík. Nádherný keramický tuplák s plastickou. Dárek pro milovníky piva - masívní skleněný krýgl s bohatě zdobeným cínovým víčkem.


Korbel na pivo s víčkem

Tradiční pivní krýgl s cínovým víčkem , které zabraňuje zvětrávání piva. Potěšte znalce piva korbelem, který vzniká dle historických předloh! Krýgl lahodí oku a navozuje příjemnou atmosféru. Má moc pěkně propracované.


Dřevěný korbel na pivo s víkem. Cínové víko je poté dekorováno ornamenty chmele. Jedná se o dárek nejen pro muže, stejně tak není nutné tento půllitr používat. Pojďte se ponořit do našich webových stránek a vyberte si takový korbel s cínovým víčkem , který vás upoutá nejen svým designem, ale i potěší při vychutnávání studeného zlatého moku.


Těšíme se na vzájemnou spolupráci. Díky jemně a bohatě zdobenému cínovému víčku a klasickému tvaru korbele v něm pivo vydrží déle čerstvé a dobře vychlazené. Na přední straně je vyobrazeno. Popis: Prodám korbel na pivo s cínovým víkem. Korbel , veliký, keramický, s cínovým víkem Inz.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám starý německý korbel na pivo s cínovým víčkem , nepoškozený. Dohodou Lázně Bělohrad.


Korbel na pivo s víčkem

Jubilejní korbel Krakonoš - vypouklé víčko s reliéfem Korbel na pivo s uchem a kovovým víčkem s logem trutnovského pivovaru Krakonoš. Jednoduchý, široký baculatý, rustikální. VÝPRODEJ - SKLO DEKOROVANÉ CÍNEM - korbel nebo džbánek na pivo s cínovým víčkem - ruční výbrus - lesní motiv - jelen č. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Miluje někdo z vašich blízkých pivo ? Osobní půllitr poslouží i jako originální dárek.


Luxusní korbel na pivo s cínovým bohatě zdobeným víčkem. Keramický korbel na pivo o objemu 5l. Originální tvar půllitru Pilsner Urquell, je doplněn o cínové víčko, které umožňuje uchovat pivo déle čerstvé. Půllitr s víčkem Pilsner Urquell. Ostatné - Korbel bazár.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Perfektní pro grilování, kempování či festivaly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky