pondělí 29. dubna 2019

Ruční hnětač těsta

Nádoba je neodnímatelná a otáčí se okolo své osy. Hnětač na těsto je vynikající pro snadné a rychlé hnětení a promíchání všech obvyklých druhů těst. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa.

Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Ruční hnětač těsta je velmi praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Hnětení různých druhů těsta s touto pomůckou je mnohem snadnější, rychlejší a méně namáhavé, než běžné hnětení rukama nebo vařečkou.


Hnětač je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a může se umývat v myčce nádobí. Primární funkcí je šlehání, většinou má ve výbavě také háky na hnětení těsta.

U některých modelů najdeme i nástavec s otočnou mísou, ten ale zpravidla moc nevydrží. Primárně tedy ruční šlehač musíte stále držet a manipulovat rukou a jeho použití může být i docela namáhavé. Hnětače těsta vám pomohou odbourat velmi namáhavou ruční práci a svým výkonem vám zajistí perfektní výsledek.


Hnětač těsta můžete využít s volnou regulací rychlosti zpracování, plnící nádoba dokáže pojmout velký objem surovin. Díky vysokému výkonu uhněte kg těsta během pár minut a stejně tak snadno ušlehá šlehačku a podobně. Ruční šlehač je určený na šlehání a hnětení. Využijete ho hlavně při pečení, ale zvládnete s ním vyrobit například i bramborovou kaši. Bude se hodit třeba i přípravu těsta na palačinky, které můžete následně usmažit na palačinkovači.


Výhodou ručního šlehače je jeho skladnost, poměrně. Hnětač těsta na pizzu s odnímatelnou nádobou a výklopnou hlavou, pojízdný, časovač, objem nádoby 15l, kapacita těsta 12kg. Podomácku vyrobený hnětač těsta ze sudu od piva, prozatím bez nasazeného hnětacího háku a oplechování.


Profi hnětače prostě neutaháte! Máme pro Vás profesionální hnětače těsta té nejvyšší kvality. Profesionální hnětače se od hnětačů pro domácnost liší především vyšším výkonem, možností nepřetržitého chodu a celkově robusnějším zpracováním.

Hnětače pizza těsta slouží pro přípravu těsta v pizzerii na spirálových hnětačích. Já jsem sice starší ročník, ale než bych tahala ruční hnětač ze skříně, popadnu mísu a vařečku a jedu. Zákazníky naleznou především z řad pekařů, cukrářů, do výroben i menších podniků.


Beru to jako takové menší posilování. A to zadělávám knedlíky a nebo kynuté těsto na buchty nebo koláč z kila mouky. Nabízíme gastro zařízení a vybavení za velmi příznivé ceny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je ale fakt, že jak roky přibývají, je to těsto nějaké těžší a těžší.


Kovovými oky těsto prohrábnete jako hřebenem a vyvíjíte mnohem menší námahu, než kdybyste na hmotu tlačili plochou vařečkou. Přečtěte si více informací. Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt.


Spirální hnětače těsta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky