pondělí 22. dubna 2019

Škrabka na zeleninové špagety

Škrabka na zeleninové špagety

Těšit se můžete na české klasiky jako svíčkovou omáčku, guláš, plněné papriky, sekanou, česnekovou polévku nebo veganskou bábovku, ale i na špagety , zeleninové kari, mrkev na způsob lososa nebo lasagne. Všechny recepty využívají snadno sehnatelné suroviny a jejich výsledek potěší nejen vegany, ale i leckterého. Moderní kuchyňské škrabky s příčnou nebo podélnou, hladkou i zubatou čepelí usnadní a urychlí škrabání brambor, ovoce a zeleniny.


Škrabka na zeleninové špagety

Vynikající pro přípravu jemných julienne proužků z mrkve, celeru, bílé ředkve, brambor apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Původně inspirace z raw kuchyně.


Nejčastěji používaná na cuketu, která má nejlepší konzistenci, jemnou a poddajnou k tomu, aby se z ní daly vyřezat perfektní špagety a ochutit je omáčkou. Ale spiralizér nebo speciální kráječ doma upotřebíte i tehdy, nejste-li vyznavači syrové stravy. Na přípravu zeleninových nudlí můžete použít speciální škrabky nebo spirály, které vypadají jako ořezávátka na tužky, jejichž ostří se dá různě měnit.


Pokud nudle nepřipravujete tak často, postačí vám menší kráječ nebo škrabka , v krajním případě i nůž. Vynikajúca na prípravu jemných julienne prúžkov z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod. Vyrobená z odolného plastu, čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.


Tato škrabka je šikovný pomocník při zpracovávání ovoce a zeleniny. Se škrabkou především oceníte pohodlnou práci a snadnou údržbu. Hlava škrabky je opatřena dvěma čepelemi, z nichž jedna slouží na loupání surovin a druhá na krájení na proužky.


Tématické fráze: spagety se zeleninou recept špagety se zeleninou zeleninove recepty recepty na špagety se zeleninou škrabka na špagety recept na spagety se zeleninou zelenininove spagety zeleninová směs na špagety špagety ze zeleniny špagety z cukiny špagety recept špagety ze zeleniny recepty spagety s zeleninou špagety ze. Tématické fráze: špagety se zeleninou a sýrem špagety se zeleninou škrabka na zeleninové špagety špagety se šunkou zeleninove špagety spagety se zeleninou recept špagety recepty špagety ze zeleniny zeleninové špagety se sýrem špagety se šunkou a cuketou spagety s sunkou a vajickem domácí zeleninové špagety recepty ze. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát.


Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za. Dodejte svému salátu gurmánský vzhled s okurkami nakrájenými do spirál namísto plátků, nebo použijte čepel na sp. S moderní škrabkou zvládnete bezpečně oškrabat brambory, oloupat ovoce, nebo naservírovat zeleninové špagety v jednom produktu. Představujeme Vám produkty špičkové kvality od firmy Status - škrabka na ovoce a zeleninu.


Výhradní distribuce pro Českou republiku - Agrikol s. Zvláště ty cuketové jsou velmi populární, dají se totiž jíst i syrové a mají neutrální chuť, takže se hodí i ke klasickým omáčkám na těstoviny. My vám ich ponúkame a to dokonca za super ceny! Určite nechcete spiecť mäso v rúre a tým pokaziť večeru pre celú rodinu. Použite radšej kvalitný digitálny teplomer na pečenie, s ktorým dokonale sledujete teplotu vášho pripravovaného pokrmu. Teplomer na pečenie je užitočný pri varení, grilovaní, pečení, vyprážaní atď.


Vroubkovaná čepel zajistí dokonalé a snadné krájení nudlí. Svěží veselé barvy kolekce Fresh Kitchen zpříjemní vaše každodenní vaření. Krájač na zeleninové špagety. Ideálny na krájanie zeleninových špagiet, alebo aj ako škrabka.


Škrabka na zeleninové špagety

Vhodné pri príprave aj čínskych jedál, kde sa zelenina krája veľmi natenko. Ja používam túto škrabku z Tescoma. Spirály z většiny zeleniny a ovoce jíme většinou za syrova, ovšem i milovníci např.


Spiralizér je univerzální nástroj, kterým vytvoříte chutné a působivé saláty, zeleninové špagety , ovocné kroužky, bramborové spirály, apod. Veľmi ľahký na údržbu, stačí len opláchnuť. Ideálny krájač na zeleninové špagety alebo aj ako škrabka. Přejeďte podélně přes cuketu škrabkou. Pokud používáte speciální škrabku a zeleninové nudličky, tloušťku si můžete přednastavit.


Poznáte cuketové špagety ? Ja som tie svoje dnes skombinovala aj s mrkvou a nesmie chýbať môj obľúbený camembert. Kauflande za pár eur, ale má ju aj Tescoma (dajte si do googlu škrabka na zeleninové špagety ). S modernou škrabkou zvládnete bezpečne oškrabať zemiaky, olúpať ovocie, alebo naservírovať zeleninové špagety v jednom produkte. Nie len praktický účel, ale aj z hľadiska šetrenia miesta vo Vašej kuchyni. Zkuste špagetovou dýni, mrkev, řepu, bílou ředkev, tuřín nebo cuketu. Zeleninové špagety jsou odlehčenou verzí klasických těstovin.


Ale takové okurkové nebo cuketové špagety , to je hned něco jiného! Můj tatínek u televize velice rád pojídá pražené oříšky, sýry, klobásky a podobně. Zelenina neptařík zrovna k oblíveným pochutinám.


Škrabka na zeleninové špagety

Ovšem okurkové špagety s troškou himalájské soli a lahůdkovým droždím ho opravdu vytrhly z rozjímání!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky