pondělí 8. dubna 2019

Skleněná láhev na mléko 1l

Je stylová, moderní a Vaší lednici bude slušet. S potiskem kravičky a nápisy bude ozdobou Vaší ranní rutiny. Stylová skleněná láhev s keramickým uzávěrem a silikonovým těsněním povýši i servírování obyčejné vody na zážitek. Vhodná na vodu, limonády, mléko , sirupy či studené nápoje.


Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice, demižóny.

K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Výrobek před prvním použitím umyjte.


PET lahve znečišťují prostředí, trpí především oceány. Skleněné láhve na pití EQUA a Retap. I vy můžete ničení přírody zastavit! Přestaňte kupovat jednorázové PETky.

Místo nich si pořiďte stylovou skleněnou láhev na pití. Voda z vodovodu je na pití minimálně stejně dobrá jako ta balená a navíc je živá, protože proudí. Detail produktu Do obchodu.


AVENT Kojenecká skleněná láhev Natural 1ml. Lahev má silikonový dudlík. K lahvičce patří silikonový dudlík s dírkou velikosti 1-pomalý průtok a ochranný kryt. Je kompatibilní s jinými výrobky.


Authentic je jednoduše krásná kuchyňská kolekce, která je vyrobena z recyklovaného skla. A tak doma budete mít nejen krásný a praktický kousek, ale zároveň vás může hřát na srdci, že jste pomohli světu o kousíček k lepšímu životnímu. Hlídat cenu a dostupnost.


Barevná pěnová, skvrnitá láhev je určena pro děti i dospělé. Pěnová láhev na mléko bude dobrá hračka ve stresových situacích během. Miska cereálií s mlékem přeci patří na každý prostřený stůl k snídani. Se stejným motivem najdete v nabídce také sklenice a láhev s uzávěrem.


Oceníte při nákupu mléka v automatech.

Bytový textil Ložní povlečení Bavlněn. Dostupnost Tento produkt již není na skladě. Každá láhev je v krásné dárkové krabici.


Ideální tip na dárek pro Vaše blízké, co myslíte? Gumové těsnění víčka je vyměnitelné. Výhodou skleněné láhve je možnos. Výhodou skleněné láhve je možnost opakovan. Určeno špatně pohyblivým nebo nepohyblivým pacientů - mužům, k zachycení porce moči.


Láhev 1l na mléko - Kilner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky