úterý 30. dubna 2019

Plastová miska s víčkem

Najdete u nás plastové misky s víčkem za TOP ceny nebo plastové misky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si plastové misky s víčkem , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. S její pomocí se již nemusíte bát převážet jakékoli potraviny včetně omáček a. Jedná se o kvalitní plastové krabičky s integrovaným víčkem , odpadá tedy starost se skladovaním samostatných v. Vážení zákazníci, od dnešního dne do odvolání jsme pozastavili platbu na dobírku.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás plastové misky s víčkem za férové ceny, případně plastové misky s víčkem pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti.


Díky gumovému těsnění tyto misky udrží potraviny v tekuté formě aniž by miska protekla. Absolutně těsný, s otvorem ve víčku pro únik páry při ohřevu. Hranatá plastová miska s víčkem najde uplatnění jako přepravní, prodejní a odnosový obal v provozovnách typu fast foo takeaway a dalších restauračních zařízeních. V balení naleznete kusů jednorázo.


Miska na polévku s víčkem. Nakupte plastová miska s víkem bez registrace. Výroba domácích sýrů, másla, jogurtů.


Salátová plastová miska s integrovaným víčkem najde uplatnění jako přepravní, prodejní a odnosový obal v provozovnách typu fast foo takeaway a dalších restauračních zařízeních. Je vhodná pro mícháné a čerstvé zeleninové saláty. Uchováte v ní potraviny ve skvělém stavu a nic z ní nevytečete. Je ideální pro převážení polévek či omáček.


S miskou (bez víčka) lze jídlo ohřívat v mikrovlnné troubě. Plastová polévková miska s víčkem. Zejména pro uchovávání potravin tak aby neoschly, neokoraly atd. Lžička se neušpiní a máte ji po ruce.


Naleznete zde plastové misky a vaničky různých velikostí a tvarů. Pro misky na horké pokrmy přejděte na kategorii termo misky a vaničky. Díky víčku potraviny neoschnou, nemůže na ně hmyz. Slouží pro servírování i uchování potravin.


Plastová miska s víčkem

Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Materiál polypropylen: pro použití v teplotním rozsahu od -18°C do 120°C. Rozměry: šířka mm, délka 1mm, výška 1mm, objem 5ml. Obsahuje protiskluzové dno a praktické víčko, které chrání pokrm před vylitím a vychladnutím.


Sada obsahuje plastový příbor. Doporučujeme pro děti starší 6-ti měsíců. Zmrazování, uskladnění nebo přenášení pokrmů, ohřívání v mikrovlnce – tento šálek se hodí ke všemu! S klipy pro těsné uzavření.


Odolné teplotám -°C až 1°C. Vhodné do myčky nádobí. Barevná miska s víčkem a protiskluzovými úchyty zpříjemní krmení Vašeho dítěte.


Víčko chráni pokrm před rozlitím a vychladnutím. PET,PVC,PE plastové lahvičky a lékovky jsou na potraviny, léky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky