pátek 19. dubna 2019

Rýže basmati 5 kg

By browsing this site you accept cookies used to improve and personalise our services and marketing, and for social activity. Read our privacy policy for more about what we do with your data, as well as your rights and choices – including how to manage cookies. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí.


Rice BASMATI - kg - in Cellophane bag with protective atmosphere price £ 57.

K dostání v balení po nebo kg. Parametry Trvanlivost měsíců od data výroby Země původu Indie Typ výrobku Dlouhozrnná loupaná rýže. Energie (kcal) - 3kcal. Nutriční hodnoty ve 100g. Himalájí je známa pro svoji nezaměnitelnou chuť a magické aroma.


Stala se právem jedničkou na trhu s basmati rýží. Shop in store or online. Delivery days a week.

Earn Clubcard points when you shop. Již po stovky let je tato rýže šlechtěna v Indii a Pákistánu na místech kde jsou pole zavlažována vodou přímo z ledovců. Obě tyto země mají svůj vlastní druh. Převážně slouží jako příloha k pečeným nebo grilovaným masům nebo jako součást klasické biryani.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Free delivery - TCs apply.


Uvařená rýže je proto sypká a má jemnou oříškovou vůni, způsobenou ketonem 2AP (2-acetyl-1-pyrrolinem). Její typickou výhodou je, že se při vaření nelepí. Rýže basmati obsahuje minimum cukru a lepku. V Pakistánu se ponechává vyzrát celé roky, čímž se plně rozvine její chuť a vůně připomínající oříšek. V katalogu nemáme podrobnější informace o RYZE BASMATI kg.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Basmati proto bývá nazýváno indické šampaňské.


Díky klimatu a úrodné půdě se tento druh rýže pěstuje v podhůří Himalají, odkud všechny kvalitní druhy basmati rýže pochází. Má delší zrno než třeba jasmínová rýže a nelepí tolik.

Svojí příjemnou chutí doplní jakýkoliv Váš recept. Složení: Dlouhozrnná rýže. Příprava: Rýži propláchněte vodou a vložte do osolené vroucí vody ( dílu vody na díl rýže ). Sójové nudličky - Kg Čtvrtek 20.


Tato rýže je považována za „Královnu rýže “. Indii a Pákistánu na místech, jež jsou zavlažovány vodou přímo z ledovců, která obsahuje spoustu cenných minerálů. Pěstuje se na úpatí Himalájí. Každá země má svůj vlastní druh rýže Basmati. Nejkvalitnější odrůda rýže , pěstovaná na úpatí Himalájí v Pákistánu.


Kaalar je známá oblast v Pandžábu (Pákistán a Indie). Je snadno a rychle stravitelná, splňuje zásady zdravé výživy, neobsahuje lepek. Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí.


Má ideální teplotu, vlhkost a jedinečné kombinace teplých krátkých dnů a chladných dlouhých nocí během vývojové fáze obilovin (září a začátkem října) pro výrobu nejlepší kvality rýže basmati.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky