čtvrtek 11. dubna 2019

Nádoba na klíčení

Miska na klíčení semen (biomiska na klíčení , nádoba na klíčení ) stačí naplnit vybranými druhy semínek a zalít vodou. Průhledné trojpatrové nakličovací misky na klíčení všech semínek (luštěnin, obilovin i olejnin). Tři nádoby na klíčení v jednom.


Ideální pro klíčení semínek doma. Jednoduché a praktické. Semínka a nádoby na klíčení.

Speciální potraviny a doplňky. Prkénka na krájení a servírování. Odšťavňovače Kuvings, Fermentor Kuvings. Nádoba na klíčení 5l (S praktickým okapem vody!) ČEKÁME NA DODÁNÍ. Nakličování semínek nikdy nebylo tak snadné!


Skleněná nádoba ke klíčení většiny semínek je speciálně vybavená odvodem odtékající vody, což zajištuje optimální vlhkost semínek při klí. Vypěstujte si čerstvé klíčky a výhonky přímo doma v kuchyni. S klíčící biomiskou o třech patrech t. Trojpatrová nádoba na klíčení semen na klíčky.

Tato několika úrovňová naklíčovací miska Vám umožní snadné a rychle vypěstování vlastních klíčků za velmi nízkou cenu, než jak je koupíte balené, ne vždy čerstvé, v potravinových řetězcích za přemrštěnou cenu. Tato několika úrovňová klíčící miska Vám umožní snadné a rychle vypěstování vlastních klíčků za velmi nízkou cenu, než jak je koupíte balené, ne vždy čerstvé, v potravinových řetězcích za přemrštěnou cenu. Podívejte se na video v úvodu článku, jak je to jednoduché. Klíčící nádoba je hotová!


Praktická sklenice na klíčení semínek s elegantním stojánkem. Sklenice na nakličování je jedním z nejjednodušších způsobů, jak si doma snadno připravit během několika dní chutné a nutričně bohaté klíčky plné bílkovin, vitamínů, minerálů a enzymů. Pěstování klíčků doma v kuchyni, na balkoně či terase patří k oblíbené záležitosti, díky které si zajistíte chutnou produkci bio klíčků a také přísun vitamínů, minerálních a dalších látek, které pečují o vaše zdraví.


Okap zajištuje odvod přebytečné vody a zároveň snadné pravidelné promývání a vlhčení semínek bez nároků na manipulaci nebo čas. Mnoho z nás si metodu klíčení na vatě vyzkoušelo už na základní škole, ale pro jistotu ještě ve stručnosti připomeneme. Nejčastěji se hodí pro řeřichu, která by sítovým klíčidlem propadla. Postačí vám miska na vodu pod květináče, do které vložíte vatu.


Náš tip: Na vesnici nás nenávidí. Třípatrová sada Provita je ideální pro pohodlné klíčení semen. Lze klíčit až tři druhy semen naráz.


Konstrukce misek zajišťuje optimální přístup světla a potřebnou cirkulaci vzduchu. Obsluha: Snadná, nenáročná na vaši energii a čas. Semena po několikahodinovém máčení (viz obrázek) properte a rovnoměrně.


Sklenice určené ke klíčení semínek mohou být vhodným námětem k obdarování našich blízkých.

Toraf Bio miska na klíčení semen. Snadné a rychle vypěstování vlastních klíčků. Misky a sklenice na klíčení , Naklíčeno ke zdraví. Sada na klíčení obsahuje tři samostatné nakličovací misky a spodní misku na zachytávání přebytečné vody. Na internetu nebo v obchodech se zdravou výživou je semínek spousta.


Ta v zahradnictví jsou většinou určená pro sadbu a také tak ošetřená. Ke klíčení se nejčastěji používají semínka luštěnin. Klasické fazole ale vynechejte, musí se převařit, aby se zbavily jedovaté látky.


Na naklíčení semínek se používá speciální klíčidlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky