pátek 19. dubna 2019

Samsung lednice americká

Family Hub od společnosti Samsung se vyznačuje nejen elegantním designem, ale i dotykovou obrazovkou, hlasovým ovládáním a množstvím inovativních funkcí, které oceníte nejen při skladování potravin, vaření, ale i při nákupech pro celou rodinu. Spolu s technologií rovnoměrné cirkulace vzduchu Multi Flow se postarají o vytvoření ideálního prostoru pro uchovávání vašich potravin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Informace o užitném objemu a dalších parametrech naleznete na energetickém štítku americké lednice. Konkrétní objem závisí na počtu členů domácnosti a běžném množství skladovaných potravin. Robustní a zároveň minimalistické provedení lednice Samsung v elegantním ocelovém designu perfektně doplní vzhled vaší kuchyně. Aby mělo pivo správnou teplotu, potřebujete k tomu pořádnou lednici. Lednice s mrazákem nebo bez mrazáku?


Všechny lednice Samsung. LG GSL760PZUZ je americká lednice s velkou kapacitou chladničky i mrazničky. Amerického anebo francouzského typu?

Pojme potraviny až pro osm lidí, díky objemu 4a 1litrů. Je vybavena výrobníkem ledu a výdejem filtrované vody, kterou čerpá přímo z vodovodu. Vysoká není ani její hlučnost, ta dosahuje dB. Výška skříně bez pantů netto 1. Výhodou je i bohaté vybavení funkcemi, chybí pouze.


Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé. LG Invertorový lineární kompresor se zárukou let. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.


Oblíbená bílá velká americká lednice , ze sortimentu známého výrobce elektroniky. Výrobcem je anglická firma AQUALOGIS. Každý, kdo se pro pořízení nového spotřebiče tohoto typu rozhodne, upřednostňuje několik zajímavých a velmi užitečných technologií, kterými jednotlivé ledničky disponují. Objemná čtyřdveřová chladnička s elegantním leskle černým designem. Její prostorná chladící část,dvě zásuvky s regulací vlhkosti a antibakteriální ochranou pro zachování maximální čerstvosti ovoce a zeleniny.


Málokterá americká lednice si také může dovolit absenci technologického a funkčního vybavení. V tomto ohledu si tedy můžete být jistí, že americká lednice bude vysoce kvalitní a vybavená. Důvodem je velká konkurence mezi výrobci.

Jedná se o moderní spotřebiče s dvoukřídlými dvířky, díky nimž budete mít k dispozici velkou chladničku i objemný mrazák. No Frost, která zajistí odvětrání teplého vzduchu a vlhkosti, takže nebudete muset odmrazovat. Na obsah chladničky vám posvítí úsporné LED osvětlení. Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.


Jeho elegantní vzhled se hodí téměř do každé kuchyně, kde bude zaručeně nejstylovějším doplňkem. Kombinace kvalitního nerezu a modrého displeje vytváří dokonalou. Už nikdy nebudete muset vyklízet chladničku a mrazák kvůli odmrazování, už nikdy totiž nebudete muset odmrazovat. Technologie True No Frost společnosti Samsung zajišťuje rovnoměrné chlazení, díky kterému se netvoří námraza ani led.


Vevnitř větší, zvenku stejná Chladnička nabízí větší vnitřní prostor než průměrná chladnička s mrazákem dole, má ale stejné vnější rozměry. Kombinovaná americká lednice s mrazákem SAMSUNG RFG23UEBP Lednička je elektronicky řízena, má displej a systém Multiflow, který zajišťuje přiměřenou teplotu a rovnoměrné rozdělení vzduchu a cirkulaci. A od takových značek máte zaručenou spolehlivost, dlouhou životnost a originálnost.


Díky největší úložné kapacitě ve své kategorii – 8litrů – je vnitřní prostor chladničky Samsung s francouzskými dveřmi o větší než u běžných modelů. Tenčí stěny vám poskytují celých 1litrů dalšího prostoru beze změny celkových vnějších rozměrů a snížení pevnosti či kvality izolace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky