pátek 12. dubna 2019

King pod kupolí

Pod kupolí bylo jako cestovat rychlíkem č. Stephen King do cílové stanice Chesters Mill. Karty byly rozdány hned na začátku a seznámení s aktéry - spolucestujícími proběhlo během prvních chvil příjemně svižné jízdy. Malé městečko odřízne od okolního světa neproniknutelná bariéra neznámého původu a obyvatelé jsou náhle ponecháni sami sobě.


Ovzduší je postupně znečišťováno, zásoby se tenčí, energetické zdroje docházejí, pokusy o proražení bariéry jsou marné.

Ukázka charakteru lidí, jak se mohou chovat pod tlakem a ve stresu a nebo s pocitem, že jim je od teď dovoleno vše. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Zde to jakž takž takovým způsobem vplácávaj do děje, ale není to určitě fungující s celým seriálem.


King sám říká, že se mu líbí, že děj změnili a maj neomezenější možnosti jak s ním naložit, což je pravda, ale když už zpracovávají seriál na motivy knihy, já bych určitě rád uvítal určitou similaritu. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. Na knize si cením reálné psychologie jednotlivých postav, vývoj jejich osobnosti.


Už dlouho nevyplodil autor takový špalek. Unsubscribe from Mluvené Slovo?

Nikdo neví, kde se vzala, ani co je zač. Je průhledná ale kolem ní je podivné elektrické pole, které způsobí několik úmrtí. Na necelé tisícovce stránek sledujete. Seriál vytvořil Brian K. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý. Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Pod Kupolí od ostatních uživatelů. Nakupujte Horory online. Vláda státu je bez ohledu na.


Niečo málo som od Kinga už prečítal (niekedy bola kniha super, inokedy nie), tak s autorom pokračujem ďalej a tentoraz skúsim niečo novšie. Pod Kupolou bola až do strany 2priemerná kniha, plná dialógov a opisovanie postáv, teda také jemné oťukávačky. Již nějakou dobu je to nedostatkové zboží a pokud se Vám ji nepovede sehnat v nějakém bazaru, tak máte smůlu.


Já ji sháněla opravdu hodně dlouho, ale již pár měsíců mi zdobí knihovnu a já si konečně na ní našla čas. Jasně, jeho rozuzlení bylo poněkud přihlouplé. King však umí tak báječně pracovat s charaktery, vykreslit jejich hrůzy a popisovat absurditu děje, že si svůj.


Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů.

Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí. Jarmila Křenková, aktualne. Kamila Vozáková, fantasya. Jak King avizoval na své oficiální stránce, tyto dvě nedokončené knihy byly dva velmi rozdílné pokusy o zpracování téhož nápadu, který se.


Pod Kupolí je na obálce označeno za „mistrnou studii lidské bezmoci, arogance a násilí“. Jen u nás se kniha dočkala již tří vydání za posledních osm let a byla dokonce i zadaptována jako seriál. Je ale opravdu Pod Kupolí , kniha která prozradí veškerou svou premisu již názvem a obálkou, tak dobrá? Hodnotenia, recenzie, zaujímavosti a informácie o knihe.


Možnosť nákupu elektronickej verzie knihy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky