pátek 12. dubna 2019

Magnetická lišta na nože nerez

Kuchyňská magnetická lišta na nože vyrobená z nerezové oceli, nože nebo jiné menší kovové nádobí máme vždy po ruce, lištu lze umístit kdekoli. Lišta magnetická na nože je vhodná pro uchycení na zeď k bezpečnému ukládání nožů. Moderní zpracování pro všechny, kteří oceňují každodenní funkčnost a vysokou kvalitu provedení. Magnetická lišta na nože PRESIDENT, s brouskem. Konec chaotického hledání správného nože v přeplněném šuplíku!


Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Lišta Plan značky Kela udrží nože vďaka zabudovanému magnetu. Lišta je vyrobená z nerezovej ocele v matnej úprave o dĺžke cm. Tato šikovná vychytávka by neměla chybět v žádné kuchyni.


Stačí lištu připevnit na zeď pomocí dvou vrutů a hmoždinek a máte praktickou pomůcku na zavěšení. Důležité je, aby nože byly v bloku uloženy v horizontální poloze nikoliv vertikálně (ostří nožů by byly při vkládání a vytahování zbytečně v kontaktu se špalkem). Zase to navrhoval nějaký inženýr rychlokvaška, neboť se musí nejdříve přišroubovat plastové konce na zeď, kde má většina lidí nějaké dlaždičky, vruty mají kulatou hlavu a krásně vám ten nepoddajný tlustý plast vytlačují pryč místo toho, aby ho přitahovaly ke zdi.


Budete je mít vždy po ruce a nebudou Vám zbytečně zabírat místo jinde v kuchyni. Nože na tom celkem dobře drží. Rozměry (dxšxh) 360x65xmm.


Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva. Navržené materiály byly vybrány tak, aby uspokojili nejnáročnější zákazníky. Jednoduchost a minimalistický design v té nejlepší kvalitě. Silné magnety jsou vloženy po celé délce ve dvou řadách. Silný magnet umožňují bezpečné a přehledné uložení nožů, a také spoří místo.


Ušetřete místo v kuchyni a připněte si nože na zeď. Není to žádná věda, postačí vám k tomu magnetická lišta. Lišta vám pomůže udržovat kuchyň pěkně srovnanou a především bezpečnou. Ostří nože snadno připevníte na lištu. Souprava obsahuje šrouby pro montáž na stěnu.


Kam bezpečně uložit kuchyňské nože , aby se netupily? Magnety jsou ukryté v dřevěné liště, nože tak zůstanou ostré. Lištu pro 4–nožů snadno upevníte na zeď. Okrem nožov pomôže uchytiť i iné kuchynské predmety, budete ich mať vždy po ruke. Všetko pre Vášu domácnosť, byt, záhradu, šport, relax a zdravie.


Je opatřena silnými magnety pro bezpečné uchycení 4–nožů, kuchyňské nože jsou na liště uloženy. Banquet Deska magnetická na nože GRANITE Grey x 2cm. Blok na nože Chef’s Edition, bez nožů.


Materiál na uchycení není součástí balení. Za dobré skladování se vám nože odmění delší životností. Další možností skladování jsou bloky na nože , které ale na rozdíl od magnetických lišt vyžadují více prostoru. Popis produktu Lišta magnet. Montážní materiál součástí.


Sada nožů nerez a magnetická lišta KATO ks 3Kč Kuchyňské nože Sada nožů Kuchyňská sada Kuchyňský nůž Vykosťovací nůž i-domacipo. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky