čtvrtek 11. dubna 2019

Vestavný kávovar

Vestavný kávovar s funkcí Home Connect: nabízí bezkonkurenční možnosti s nejvyšším pohodlím. CoffeeSelect a AutoDescale pro ty nejvyšší nároky. Připojení na vodu, Mlýnek, 26. Svými funkcemi se podobají klasickým automatickým kávovarům, nevýhodou je značně vyšší cena.


Vestavný kávovar

Bez ohledu na to, po jaké kávové specialitě toužíte - latte macchiato, cappuccino, nebo silné espresso - díky funkci oneTouch vám plně automatický kávovar připraví skvělý požitek z kávy na jedno stisknutí tlačítka - tak jednoduché to je! Systém připraví kávu, nebo mléčnou specialitu automaticky, tak jak to máte rádi. Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo automatický kávovar. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kávovar. Díky svým kompatním rozměrům se lehce vejdou do vaší kuchyně.


Umístěte si kávovar do vysoké kuchyňské skříňky tak, ať jej můžete pohodlně obsluhovat vestoje. Díky kvalitním materiálům a atraktivnímu designu Siemens spotřebiče zdůrazňují vizuální stránku a také perfektně ladí s ostatními vestavnými. Kávovar navíc nevypadá vůbec špatně.


Pokud vám nevadí černá, daný stroj se stane hezkým doplňkem vaší domácnosti. Za pozornost stojí i nízká hmotnost kilogramu. Využívá funkci páry, přičemž zásobník na vodu je vyjímatelný stejně jako odkapávací miska. Speciální nabídka Concept je tu!


Neváhejte a objednejte si čističku vzduchu Perfect Air s vestavěným ionizátorem a dostanete od nás jako dárek Lis na citrusy, vše značky Concept. Je v pořádku, ale dostala jsem darem velký kávovar , proto prodávám. K němu kapslí na cappuccino, cortado a flat White (PC 56-) - vše mléčné kávy a stojan na kapslí (PC 70-).


Vestavný kávovar

Pokud je zpracování založeno na vašem souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat. Odvolání vašeho souhlasu nebude mít nicméně vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování údajů, které proběhlo s vaším souhlasem předtím, než jste jej odvolali. Abyste si mohli správně vychutnat espresso, latte macchiato i jiné druhy kávy, musí být všechny detaily dokonalé. K tomu potřebujete buď baristu s desítkami let zkušeností – nebo plně automatický kávovar s technologií Barista od značky Bosch.


Pro ještě širší výběr specialit z teplých nápojů je zde systém TASSIMO. Platinum Dotykový ovládací panel White on Black. Vestavné kávovary vzaly české domácnosti doslova frontálním útokem, není divu, dobrá káva je lepší než sex.


Vestavný kompaktní kávovar na espresso s dotykovým ovládáním dokonale zapadne do vaší kuchyně a bude perfektně ladit s dalšími spotřebiči AEG. Whirlpool WCM1nabízí možnost přípravy cappuccina, espressa, mléčné pěny nebo pouhé horké vody na čaj. Vychutnejte si jakýkoli horký nápoj z široké nabídky, od silného espressa až po cappucino s bohatou pěnou. S naším kávovarem 9si vychutnáte lahodnou kávu v pohodlí svého domova. Dopřejte si šálek lahodné kávy kdykoliv budete chtít!


Pořiďte si domů vestavný kávovar ! Do kávovarů s mlýnkem nasypete čerstvou kávu, kterou si samy namelou. Výhodou vestavných kávovarů je, že nezabírají cenné místo na kuchyňské lince. Na všechny vestavné kávovary nabízíme dopravu zdarma.


Pro milovníky dobré kávy a perfektního designu jsou k dispozici kvalitní vestavné kávovary, které připraví kávu jako profesionální barista. Vestavný automatický kávovar Electrolux EBC65X je vybaven funkcí Cappuccinnatore, díky které si můžete připravit mléčné kávové speciality jako od profesionála. Od kávových zrn k dokonalým výsledkům. Všechny Vaše oblíbené nápoje. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci.


Při odmítnutí použijeme co.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky