pondělí 1. dubna 2019

Prodám digestoř

Včetně platného záručního listu od tohoto podzimu. Důvod projede je nevhodná šíře odtahu. Vše je plně funkční, potřebuje pouze pořádně umýt. Ikea)Kuchyň prodám včetně spotřebičů, myčka na nádobí vestavná, vestavná trouba a mikrovlná trouba, digestoř , osvětlení sk.


Digestoř je filtrová, odsává přes filtr do místnosti.

Digestor byla pouze namontovana, museli jsme ji vymenit za jiny typ, nesla nam otevirat rohova skrinka. Ochrana proti přepětí a blesku. AEG k zabudování do libovolné skříňky. Nabízím nikdy nepoužitý komínový odsávač par - digestoř Ardo Novella puls (NA61P brown) vč.


W, kontrolka chodu, stupně síly odsávání, nenápadný a vkusný sací prostor, odtah ventilátoru = max. Jihlava, osobní předání. MIWE Condo, pečící plocha š. Prodám levně digestoř zn.

Vhodná do restaurací a jiných stravovacích provozů. Rozměry S80cm H70cm V45cm. Pří zákupě zboží dostanete daňový doklad. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


B do 750kg VÝBAVA elektroinstalace 10x zásuvka, jističe, led světla, digestor, vodní instalace s čerpadel a dvěma kanystry o objemu 30litru, voda tepla studená Občerstvení je zateplene PARAMETRY: 3x2x2. Kč, včetně externího motoru PHILCO PEM - 5. Pouze společně - cena 20. Hledáte pěknou digestoř do své kuchyně? Navštivte internetový obchod Ventilatory-shop.


Odsavač par Faber Intra Super EGX A60. Vestavný odsavač par Faber Intra Super EGX Av nerezovém provedení a šířce cm. Elektrolux s mrazákem dole. Neaktivní inzerát Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena.


Zkuste najít podobný inzerát ve stejné kateg. Inzerát bude brzy trvale odstraněn. Zakoupená digestoř vám většinou vydrží řadu let a jedná se o jeden ze spotřebičů, který budete s velkou pravděpodobností využívat skoro každý den.

I proto je důležité si dát při jejím výběru záležet a pořádně si promyslet, která nejlépe vyhoví vašim požadavkům. Při rozhodování se držte následujícími. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty a chalupy Práce volná místa. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Kuchyňská digestoř s vestavěným ventilátorem a osvětlením. V dobrém stavu plně funkční. Kč, možný prodej i samostatně se slevou ! Profesionální digestoř pro restaurační zařízení s odjímatelnými tukovými filtry.


Vše zachovalé a málo používané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky