středa 24. dubna 2019

Mikrovlnná trouba silvercrest

Disponuje tlačítkem pro rychlý start a dětskou pojistkou. Multifunkční mikrovlnná trouba na ohřívání, dušení, rozmrazování, grilování, rozpékání a zapékání s oboustranným grilem a funkcí horkého vzduchu. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Lidl nabízí v akci mikrovlnnou troubu s grilem privátní značky SilverCrest.


Plně funkční v krásném stavu.

Trouba se ovládá prostřednictvím. Prodávám ji kvůli rekonstrukci kuchyně - nyní se už nehodí tento přístroj. Přístroj nabízí celkem praktických automatických programů na ohřívání, vaření, rozmrazování, grilování a zapékání, mikrovlnku lze jednoduše ovládat. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Volně stojící mikrovlnná trouba s celkovým objemem l, elektronickým dotykovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro talíře s průměrem až 3cm.


Whirlpool MWP 3W disponuje programem Auto Cook Menu s automatickým výběrem receptů s přednastavenými hodnotami pro optimální výsledky vaření. Tato nabídka od prodejce BastaFidli byla.

Popis: Prodám mikrovlnku zakoupenou v Lidlu 11. Další slevy bílého zboží na Kupi. SILVERCREST SMW 8Epopis, recenze, obchody. Vyberte si ze šesti úrovní mikrovlnného výkonu, abyste dosáhli skutečně vynikajících výsledků. Pro některé je dokonce hlavním přístrojem, který používají na přípravu jídla.


Při jejím výběru rozhoduje cena, počet funkcí a velikosti. Ale pozor, některé mají tak špatnou izolaci, že se o ně zvenku popálíte! Sbírku našich tipů z ranku volně stojících mikrovlnných trub zakončí zařízení té nejvyšší úrovně – Whirlpool MCP 3BL.


To vyniká zejména dobře provedenou robustní konstrukcí a celou řadou nejrůznějších funkcí. Výhodou je jednoduché ovládání pomocí otočného spínače a hned různých automatických programů: nápoje, brambory, ohřívání, ryby, popcorn, maso a zelenina. Doporučujeme tedy zvolit ten! Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.


Bez rozloučení nám odešla mikrovlnka, opravit se prý nedá. Jako by náhodou mají příští týden v Lidlu v nabídce právě mikrovlnku. Mikrovlnka SilverCrest z Lidlu.

Rozměry vyhovují, cena. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na webovém portále Najdinavod. Stáhnete zde návody na mobilní telefony, televize, spotřebiče, fotoaparáty či manuály na auta, počítače a počítačové komponenty.


Rozhodli jste se pro vysoce kvalitní výrobek. Návod větrací otvory k obsluze je součástí tohoto výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky