středa 17. dubna 2019

Nádobí kolimax

Nádobí kolimax

Firma se od svého založení zabývala výrobou nádobí. Potřebujete poradit nebo nakoupit po telefonu? Nádobí včetně poklice lze bez obav používat v troubě až do 300°C.


Nádobí kolimax

Nádobí je určené pro všechny druhy sporáků včetně indukčních. Dlouhodobé mytí v myčce nemá na nádobí negativní vliv. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. V následujícím roce byla výroba ukončena. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zpočátku byla vyráběna pouze jedna řada lisovaného jednovrstvého nádobí bez sendvičového dna. Bez pořádné pánve neuděláte ani jedno.


KOLIMAX Sada nádobí COMFORT, dílů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodloužená záruka let. Akumulační sendvičové dno.


Lze použít do trouby a mýt v myčce. Vážený návštěvníku webových stránek společnosti CEZARRINO a. Informujeme Vás, že pro účely analýzy návštěvnosti našich webových stránek, zlepšení vašeho komfortu, poskytování funkcí sociálních médií a personalizaci obsahu, naše webové stránky využívají cookies. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kolimax Sada nádobí PROFESSIONAL, dílů.


Nádobí kolimax

Kdo jsme a proč nakupovat u nás. Vyberte si u nás špičkové nádobí na indukci od světových i tuzemských výrobců. Pořiďte si domů indukční nádobí a začněte vařit rychle a úsporně. Nádobí Premium je vyrobeno ověřenými postupy s nadčasovým designem. Sada dílů - hrnců s poklicemi.


Vhodné na všechny druhy sporáků. Možnost použití v troubě do 300°C a mytí v myčce nádobí. Nerezavějící potravinářská ocel. Už skoro let se u nás vyrábí kvalitní nádobí. Kvalita a dlouhá záruka je pro nás na prvním místě.


Pro snadné a pohodlné vaření je vnitřní strana nádobí jemně vybroušena, pro dokonalý vzhled a snadnou údržbu je venkovní povrch vyleštěný do zrcadlového lesku. Díky dokonalému přerušení tepelných mostů jeho. Má velmi pěkný nadčasový design a poklice z bezpečnostního skla, díky kterým je možné nádobí použít i do trouby do 3°C. Silné dno je zárukou tvarové stálosti a vaří na všech typech sporáků včetně indukce.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Poklice jsou z bezpečnostního temperovaného skla a spolu s nádobím je můžete použít i do trouby do 3°C. Silné sendvičové dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce.


Nádobí kolimax

Robustní úchyty jsou dokonale tepelně odizolované, pohodlně se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky