pondělí 15. dubna 2019

Police na ručníky

Police na ručníky

Police na ručníky jsou určeny pro zavěšení většího počtu ručníků a osušek. Máme pro Vás kvalitní nabídku od českého výrobce Bemeta. Hranaté křivky působí moderním dojmem a vaší koupelně dodají potřebný šmrnc. Nástěnná police s držákem na ručníky vám poskytuje svobodu v ukládání ručníků. Police poskytuje dostatek místa na uložení složených ručníků a držadlo prostor na zavěšení.


Koupelnový doplněk je součástí konceptu Chrome. Vnitřní šíře pro ručníky 500mm. Materiál mosaz-povrchová úprava chrom. Tyto moderní tendence bezesporu reprezentuje řada koupelnových doplňků UNIX. Spojuje univerzálnost chromu spolu s čistým a nevtíravým vzezřením kermaiky.


Díky technicky univerzálnímu designu bude vhodně ladit s ostatními prvky. Spodní pohyblivý držák je vhodný pro vysoušení těžkého lázeňského ručníku. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v na. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého.


Police na ručníky

Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI.


Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru. Souhlas je možné kdykoli zrušit. Možnost pověšení více ručníků. Tak si pojďme vyrobit organizér koupelny za pár kaček. POLICE NA RUČNÍKY Z vlastní zkušenosti vím, že je dobré mít v koupelně po ruce vždy pár ručníků.


Lesklá nerezová police na ručníky představuje elegantní a moderní vzhled s cílem vylepšit výzdobu vaší koupelny. Je vyrobena z velice robustní nerezové oceli odolné proti korozi. Má leštěná zakončení a na zeď ji můžete přivrtat nebo přilepit. LINEA police na ručníky x 6x cm. Nerezová polička na ručníky Scala.


Police na ručníky

Závěsná police s háčky a věšák na ručníky Classic Plus, černá. Organizace ve sprše nebyla nikdy tak jednoduchá! Montáž na zeď, dělá všechny potřebné kosmetiky a kosmetické nádobí vždy po ruce, uklizené. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek.


Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky. Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky