pátek 5. dubna 2019

Litinová plotýnka na plynový sporák

Litinová plotýnka na plyn prům. Vaší kuchyně Vhodná na plynové sporáky. Na sporáky, vařiče a horkovzdušné trouby dodáváme náhradní díly jako jsou náhradní elektrické stočené ploténky, litinové plotny a keramická topná tělesa sálavá. Plotýnku je možné využít pro přípravu. Rozptylovače plamene využijete pro rovnoměrný ohřev hrnců a jiného nádobí (zejméná skleněné nádoby rozptylovače vyžadují).


Inzerát LITINOVÁ PLOTÝNKA NA PLYNOVÝ SPORÁK v okrese Nácho cena 150Kč, od Jiří na Sbazar. ETŘÍ NEREZ A SMALTOVANÉ NÁDOBÍ A NEPŘIPALUJE SE JÍDLO. Kruhová litinová plotýnka na plynový sporák rozvádí teplo z plamenů, které by mohlo způsobit připalování v tenkostěnném nádobí. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.


Zdravím, vlastním litinový tál , je moc pěkný,i když není moc zdobený, mě se líbí. Popis: Prodám litinovou plotýnku na starý kuchyňský sporák. Stav a rozměry viz fotografie. Na výběr v této cenové kategorii pochopitelně nebude již z tolika produktů.


Máte plynový sporák , nebo ten elektrický? Plynový sporák vám možná připadá zastaralý. Vaření na něm je rychlejší než třeba na sporáku s litinovými plotýnkami, protože ty se zahřívají mnohem déle.


Na plynovém sporáku si tak uvaříte rychleji, navíc můžete přívod plynu snadno regulovat. Gastro sporáky jsou pro restaurace a další gastro provozy jedny z nejdůležitějších přístrojů, na kterých se rozhodně nevyplatí šetřit. U nás si vyberete z široké nábídky profi sporáků pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy.


MORA ES 2MW Sporák elektrický bílý 50cm (3x litinová plotýnka ). V naší nabídce najdete sporáky s dlouholetou tradicí. Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. AKTUÁLNĚ: Upozorňujeme naše zákazníky, že na základě platných opatření na území ČR během nouzového stavu, je naše provozovna uzavřena!


E-SHOP V PROVOZU - MIMO OSOBNÍHO VYZVEDNUTÍ A PLATBA POUZE BANKOVNÍM PŘEVODEM! Výška plotýnky je cm. Lze používat na všechny typy sporáků i ploten, včetně indukce. Lze využít i jako zapékací mísu do trouby (bez podstavce). Sporák bude vždycky stát na podlaze, to jinak nejde.


Variabilnější řešení nabízejí vestavné varné desky, které lze zabudovat do pracovní desky kdekoli s ohledem na přívod zdroje, a totéž platí i pro vestavné trouby, jež se instalují do linky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Historická, první republika, bohatě gravírovaná. Výrobce firma Riessner Co model FORTUNA no 33. Velmi dobrý – pěkný stav, ihned k instalaci do prostoru, nádherná luxusní i funkční dekorace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky