čtvrtek 18. dubna 2019

Skleněný demižon 5l

Při kvašení musíte demižon utěs. Skleněný demižon 22 5l. Neopletený skleněný demižon k uskladnění vína, moštů, slivovice atd. Holý demižon může být ve sklepě chráněn proti rozbití vložením do ocelového nebo plastového koše.


Pokud na podzim jezdíte často do pálenice, přijde vám tento větší demižon vhod a uchová vaši domácí pálenku v bezpečí. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Opletený skleněný demižon je oproti neopletenému velmi odolný proti mechanickému poškození. Plastový koš chrání demižon proti rozbití. Praktické držadlo pro snadné přenášení. Je vhodný na víno, pivo, sirupy, likéry.


Opletené demižony 5L Inzerát byl odebran z oblíbených. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). AKCE až sleva Neohodnoceno. Zpravodaj Informace o novinkách.


Demižon Inzerát byl odebran z oblíbených. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Výroba a prodej oplétaných demižonů. Nabízíme k prodeji demižon ze silného skla (sodové sklo - na alkohol). Do demižonu si můžete uložit jakýkoliv alkoholický nápoj: víno, pivo, destilát, tinktury, ale i šťávy a jiné tekutiny. Bílé proutky vrby společně s tmavým ratanem vytvářejí velmi hezkou dekoraci. Zákazníci také nakoupili.


Samostatně prodáváme tento plastový obal jen pro demižón o objemu l. Olomouc, cena 250Kč, od Bazar na Kaštance na Sbazar. Popis: Na prodej skleněný demižon na litrů. Nejen komáři se ženili, proto je tento demižon je nezbytným pomocníkem na vaší svatbě a díky opletení uchová. Demizon dodáváme včetně korkové zátky.


Uzávěr není součástí demižonu. Barva opletu se může lišit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kč, ale i krásné miniaturní á Kč, 2l, láhev Smirnoff 75l či obří láhve Black and White, Ballantines l se slivovicí či bez a Johnie Walker 5l á 2Kč, starožitné láhve od medu cca 3l á Kč, skleněný čajník, různé sklenice, demižony op. NAŚE CENA 5Kč (EUR) SKLADEM.


Visačka s provázkem opletená pedigem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky