pondělí 10. prosince 2018

Podložky pod oči

Podložky pod oči se používají při prodlužování řas. Pomáhají odstranit tmavé kruhy pod očima klienta během aplikaci a hydratují pleť. Balení obsahuje 100ks podložek pod oči.


K jakému účelu se používají podložky pod oči ? BE podložky pod oči jsou navrženy takovým způsobem, aby poskytly klientovi nezbytnou ochranu v průběhu barvení řas.

Nejsou určeny k prodlužování řas. Nové unikátní podložky pod oči bez lepidla, bez gelu, bez dráždivých elementů. Přidat na seznam přání. Zalepíte s nimi spodní řasy jednoduše, rychle a drží na svém místě.


Materiál: termoplastický polyuretan, který dokonale kopíruje tvar pod očima a vlivem teploty pokožky na kůži krásně přilne. V balení archů, celkem párů podložek. Velmi ekonomická varianta podložek pod oči.


Gelové podložky pod oči a speciální pásky k ochraně spodních řas a víčka při prodlužování řasů.

S kolagenem, arbutinem a vitamíny pro maximální výživu během aplikace. Alveola Kft (2) GWCosmetics (1) Titania Fabrik GmbH (1) zruš. PODLOŽKY POD OČI omlazující. Jemně vykrojené zpevňující podložky pod oči. Mají omlazující zpevňující účinky a zesvětlují kruhy pod očima.


Silikonové podložky pod oči -viac krát používaťelné € Farebné podložky pod oči € 3M Papierová páska € 3M Microfoam náplasť € 3M Plastová páska € 3M Silikónová náplasť € Prémium Pure Hydro pod. Slouží pro izolaci spodních řas, přichycením ke spodnímu víčku. Gelových či kolagenových polštářků na trhu je mnoho, ovšem ne všechny splňují kritéria. Vzhledem k tomu, že polštářek umístíte téměř ke sliznici, je.


Gelové polštářky působí po celou dobu prodlužování řas na oblast spodního víčka klientky, které dokonale vyživuje. Kolagen je nejdůležitější bílkovinou v lidském organismu, napomáhá k docílení pevné, pružné a hebké pokožky a vyhlazuje vrásky. Jaké výhody získáte používáním podložek pod oči ? Pečlivě navržený tvar podložky a její pružnost umožňují její přesné umístění přímo pod okrajem dolního víčka. Dobře přilnou k pokožce a nepohybují se během barvení řas.


Profesionální vybavení a doplňky pro prodlužování řas - umělé řasy, gelové podložky pod oči , lepidlo na řasy, permanentní řasy, pinzety na pro. Jsou tenké a velmi ohebné.

Díky patentované technologii látek v nich obsažených zároveň během aplikace řas pečují o jemnou pokožku očního okolí a hydratují ji. Kosmetické pomůcky) Hodnocení produktu:. Usnadňují práci řasovým stylistkám a dokonale chrání spodní řasy a víčko. Gélové podložky pod oči , ktoré účinne chránia spodné riasy pri predlžovaní mihalníc. Sú tenké a veľmi ohybné.


Vďaka patentovanej technológii látok v nich obsiahnutých sa zároveň počas aplikácie rias starajú o jemnú pokožku očného okolia a hydratujú ju. S kolagénom, Arbutinom a vitamíny pre maximálnu výživu počas aplikácie. Anatomický tvar se ideálně přizpůsobí tvaru očí. Obsahujú menšie množstvo kolagénu, ktorý sa počas aplikácie uvoľňuje, hydratuje pokožku a dodáva jej potrebné živiny.


Tvar je navržen tak, aby poskytl nezbytnou ochranu v průběhu barvení řas. Skladem 1Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky