středa 26. prosince 2018

Hrablo fiskars

Vyberte hrablo dle velikosti a potřeby. Ergonomicky tvarované rukojeti usnadňují kvalitní úchop, tudíž se vám hrablo nebude smekat a Vy tak jednoduše odhrnete sníh z určitého místa. Okolo svého domu, v ulici, ale i na své zahrádce, kde taktéž potřebujete. Násada je vyrobena z hliníku a potažena plastem, aby vás nestudili ruce.


O vysokou životnost se bát nemusíte, protože na rozdíl od. Patentovaná konstrukce lišty zvyšuje tuhost a prodlužuje životnost. Pracovní část je vyrobena z vakuově lisovaného polypropylénového plastu, který je plně recyklovatelný. Roluje sníh před shrnovačem, nový design lišty zaručuje její delší životnost, dlouhá násada zajišťuje větší pohodlí při práci. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Nedovolte, abyste měli průchozí dvůr a schody pokryté ledem a sněhem. Díky těmto nástrojům pro Vás bude odklízení sněhu zábavou!


Hrablo fiskars

S prvou snehovou pokrývkou si hravo poradí hrablo od spoločnosti fiskus. Svoju kategóriu spadá do programu SnowXpert a disponuje patentovaným tvarom pracovnej časti. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb.


Vnútri rukoväti sa nachádza výstuž, vďaka ktorej je nástroj tuhšie a odolnejšie vlastnosti ergonomická. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Fiskars. Ne vše, co je starší a trochu rozbité, je na odpis. Tyto díly Vám zajistí funkčnost pro další období.


Hrablo fiskars

Pořídit si můžete například náhradní čepele k zahradním nůžkám, které se často využívají ke stříhání větví nebo okrasných keřů. Kč 7Kč bez DPH 61Kč. Má lehkou hliníkovou násadu, neklouzavý teplý potah v místě držení a jeho čepel je vyztužená ocelovým drátem a má nepřilnavý povrch.


Neklouzavý teplý potah v místě držení. Nepřilnavý povrch pracovní části. Hliníková násada je velmi pevná a lehká. Plastová pracovní část je zpevněná hliníkovou lištou, sníh se na ní nelepí a skvěle se nahrnuje na lopatu.


Rukojeť ve tvaru D skvěle padne do ruky. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky.


Není tu pro Vás ten správn. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pomozte nám vylepšit naši online nabídku!


Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Hrabla na sníh značky FISKARS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky