úterý 25. prosince 2018

Electrolux indukce

Free Shipping Available. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Stolní indukce - WOK, 1x3.

W, průměr WOKu 290mm - materiál sklokeramika. Maximální kapacita pánve cca. Samozřejmostí jsou také kontrolky zbytkového tepla nebo bezpečností dětská pojistka.


Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Indukční varné desky ELECTROLUX na Alza.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tím šetří energii a zvyšuje výkon varné desky. Indukce versus sklokeramika – jaký je v tom rozdíl? Na první pohled jsou obě varné desky k nerozeznání, a tak rozdíl poznáte až při vaření. Ovládání každé zóny přes dotykovou tastaturu - digitální displej zobrazující výkonnový stupeň.


Rozměr modulu 325x400mm. Budeme rádi,pokud Vám uvedená informace pomůže k bližší identifikaci závady a využijete k nákupu náhradního dílu naši prodejnu Elektro-Ivičič. Pomocí funkce spojení varných zón na naší indukční varné desce můžete zkombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Jakmile stisknete ovládací prvky, varná deska vám rychle dodá přesně takový tepelný výkon, jaký potřebujete. Dostupné ihned a zdarma!


Rychle se zahřeje a udrží si vysoký výkon po celou dobu používání, takže jídlo budete mít připraveno v rekordně krátkém čase a za pomoci minima energie. Ta volba je jen proto, že pokud pojedete na jednu fázi, tak vám může padat jistič. Při dvoufázovém zapojení se proud rozdělí.


Nemůže ale docházet ke ztrátě napětí ve vodiči, tam bude chyba v instalaci. Doporučil bych změřit napětí na vodičích. Electrolux 7FLEX Bridge EIV634.

Deska však nebude pouze ozdobou vašeho interiéru, ale umožní vám poznat všechny výhody indukčního vaření. Příprava jídla od teď bude rychlá, jednoduchá i energeticky úsporná. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velké elektrospotřebiče.


Objem (l): Varné zóny: Induk. V e-shopu Vestavne-sety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky