pondělí 17. prosince 2018

Myčky na nádobí test

Náš test obsahuje myčky nádobí , které doporučují jak renomované organizace, tak i samotní spotřebitelé – tedy nejčastěji ženy v domácnosti. Pokud máte s některou z myček nádobí své vlastní zkušenosti, budeme velmi rádi, pokud vyjádříte svůj názor v diskusi, níže na této stránce. U každého výrobku v laboratoři zkoušíme, jak kvalitně myje a suší nádobí ve dvou různých programech – hlavním a úsporném. Do myček vkládáme všechny běžné typy nádobí , které předem znečistíme různými druhy potravin, přičemž část má na sobě zaschlé a část připečené nečistoty. Když se rozhodnete, že si myčku pořídíte, musíte si být jisti, co od ní budete chtít, co by měla umět a kolik na to můžete vyčlenit finančních prostředků.


Je dobré se také informovat, jak vybrat myčku nádobí , k čemuž poslouží náš malý manuál. Jak se vám líbí náš test myček? Pohodlí při skládání nádobí do myčky umožní i výškově nastavitelný koš. Problém představuje absence zásuvky na příbory, kterou budete muset vyřešit podomácku. Nevýhodu myčky na nádobí spatřujeme v náročnější instalaci a návodu, který je univerzální pro více typů.


Vyčištění konstrukce myčky na nádobí. Mimo filtru neopomíjejte ani vnitřní konstrukci, kterou pravidelně vizuálně kontrolujte. Nejvíce mastnoty najdete zpravidla kolem vnitřního rámu dvířek, za pozornost stojí také rotační trysky. Na tom, že ruční mytí nádobí do jedenadvacátého století nepatří, se asi shodneme všichni. Myčky nádobí Bosch, Beko nebo jinou.


V dnešní době je myčka už standard pro většinu domácností, protože mytí nádobí je velmi neoblíbená činnost a myčka tento problém hravě vyřeší. Nádobí stačí jen vložit do myčky a po skončení procesu ho uklidit na své místo. Zásuvka na příbory – Příbory v ní uložené se lépe umyjí, košík na příbory navíc zabírá více místa ve spodní části, které by se dalo využít na umytí dalšího nádobí. Displej – Ten už je u většiny spotřebičů takřka samozřejmostí, informuje vás o probíhajícím programu a usnadňuje tak používání myčky. Test myček nádobí je zpracován na základě zákaznických recenzí a do testu jsou zařazeny ty nejoblíbenější myčky.


Věříme, že vám tento test nejlepších myček pomůže při výběru té nejlepší myčky do vaší kuchyně. Pomůžeme vám najít kompromis mezi cenou a spotřebou. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat myčku.


Na rozdíl od účinnosti mytí, hlučnost myčky často přímo souvisí s její cenou. Chcete-li model, který “šeptá”, očekávejte, že cena bude prémiová. Uvádí se na energetickém štítku výrobku. První myčky nádobí měli hlučnost až db, skoro jako popelářské auto. Dnes už i vy můžete vlastnit dokonalou myčku, která vám bude pomáhat s prací v domácnosti.


Mytí nádobí v ruce je ve většině domácností již minulost a tuto úlohu přebrala myčka na nádobí. V delším horizontu lze počítat s úsporou vody oproti mytí v ruce a rovněž lze říct, že jsou myčky nádobí energeticky úsporné. Také vás vždy zajímalo co se děje během mycího cyklu uvnitř myčky ? Při servisu myček nádobí používáme plastový kryt, který nám umožní sledovat celý mycí prog. Ke 1 umytému nádobí potřebujete ty nejlepší tablety (kapsle) na trhu. My se vám pokusíme s jejich výběrem pomoci.


Aby byl proces mytí nádobí úplný, nesmíte zapomenout ani na tyto dva přípravky, které je třeba do myčky neustále doplňovat. Teprve pak bude mít mycí tableta stoprocentní účinek. Výhodou tohoto řešení je určitě nízká pořizovací cena tablet, na druhou stranu musíte koupit ještě balení leštidla a soli a zároveň se starat o jejich dosypávání a dolévání.


Počet sad nádobí závisí na rozměrech přístroje. Nezapomeňte na to, že sada nádobí znamená talíře, hrníčky, sklenice a příbory. Do počtu sad se nezapočítávají hrnce a jiné nádobí , které do myčky budete dávat, a které zabere velké množství místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky