úterý 18. prosince 2018

Držák na zubní kartáčky s přísavkou

Držák na zubní kartáčky s přísavkou

Někdo doma ukládá zubní kartáčky do klasických skleniček a někdo si raději vybere hezký držák na zubní kartáček. V naší nabídce najdete plastové držáky na zubní kartáčky s přísavkou , které lze přidělat na zeď. Držák na zubní kartáček s přísavkou TOMMY - Koziol.


Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Kombinace chromované oceli, ABS a TPU je jednoduše elegantní a kelímek z čirého matného plastu oceníte nejen v domácnosti s dětmi. Stejně jako tento držák na zubní kartáčky , který díky přísavce bezpečně drží na skle nebo na hladkých obkladačkách a pojme až čtyři zubní kartáčky nebo kartáčkové hlavy. Předejděte nehygienickému povalování zubních kartáčků po umyvadle a poličkách a pořiďte si držák s matnou skleničkou na zubní kartáčky či další potřeby.


V případě poškození lze objednat také náhradní skleničku. Přísavky drží velmi pevně a jakmile je umístíte na hladký povrch jako je sklo nebo dlaždičky, nepovolí, dokud je sami nesundáte. Kartáček je vyroben z odolného plastu, zavěsí se pomocí přísavky. Není potřeba žádné nářadí.


Držák na zubní kartáčky s přísavkou

Pro uvolnění a odendání vsuňte mezi stěnu a přísavku kreditní kartu (či něco podobného). Na stěně nezůstanou žádné nevzhledné otvory. Kč 1Kč Kelímek na zubní kartáčky a pastu s přísavkou Suction Center Skladem -. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo koupelny.


Tento roztomilý a praktický držák s přesýpacími hodinami zajistí, že si vaše děti budou čistit zoubky alespoň po dobu minuty a tím si je udrží zdravé a krásné. Tommy natáhne obě nohy a nechá zubní kartáčky suché všude kolem. Držáky na zubní kartáčky jsou ideální motivací dětí k čištění svých zoubků. Neměly by chybět v žádné koupelně.


Držák na zubní kartáčky s přísavkou

Veselý držák na kartáček ve tvaru roztomilých zvířátek jistě přiláká dítě k čištění zoubků. Yamazaki, to je synonymum pro kvalitu, ladné tvary a efektivní využití. Miluje výzvy a věří, že jsme se narodili pro to, abychom se neustále vyvíjeli a měnili.


Designéři značky Yamazaki vnáší do svých produktů nové myšlenky a kreativitu, a tak vznikají kousky, které jsou nejen dekorativní, ale také funkční. Držák pro zubní kartáčky , vybaven místem i pro zubní pasty. Držák je ke zdi připevněn pomocí vakuové přísavky.


Přísavka je vybavena uzamykacím systémem a vysokou přilnavostí přísavky, která umožňuje maximální přilnavost na všechny hladké povrchy. Kelímky na zubní kartáčky a držák fénu: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Držák zubní kartáčků s přísavkou , bílý – držák , který je možné umístit pomocí přísavky na každý hladký povrch. A zvládne i zátěž až 2kg. Pojme až zubní kartáčky a zubní pastu.


Rozměry: 1× 1× 70mm. Máme pro Vás motivaci, kterou děti jistě uvírají. Je to tento krásný držák na zubní kartáčky s časovačem, který má tvar roztomilého zoubku. Zoubek drží v ruce přesýpací hodiny, které Vám přesně odpočítají čas, jak dlouho si máte čistit zuby.


Věřte, že tento držák Vaše děti naučí, jak na to. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Roztomilý stojánek na kartáček a pastu s přesýpacími hodinami. Vyberte si jeden z našich mnoha nástěnných držáků s pohárkem na zubní kartáčky a ušetřete si místo ve skřínkách a na umyvadle.


Svůj držák na zubní kartáčky najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky