pondělí 17. prosince 2018

Držák wc papíru

I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


Držák wc papíru

Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Držáky toaletního papíru a štětky na WC.


I něco tak neurozeného, jako je držák na WC štětku, může mít styl. Je libo plastový či chromovaný? Dřevěný či transparentní? Jak vidíte, je z čeho vybírat!


Držák wc papíru

To samé platí pro držák toaletního papíru. Dejte si tedy tu práci a. V nabídce naleznete kolem 2produktů dvou desítek značek. Design je natolik různorodý (tvarově, materiálově, uchycením nebo barvou), že uspokojí každého zákazníka.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Od držáků toaletního papíru až po toaletní kartáč vám naše doplňky k WC pomohou udržovat koupelnu či toaletu čistou a svěží.


Nabízíme různé barvy, design i materiály, takže si toaletu můžete vybavit podle svého vkusu stejně jako ostatní místnosti v bytě. Vybírejte online nebo v obchodním domě. Nabízíme levné držáky toaletního papíru s možností postavení vedle WC či s navrtáním na zeď. Dávno pryč je doba, kdy byl na každé toaletě totožný plastový držák wc papíru a stejná wc štětka.


Dnes můžete vybírat z nepřeberného množství variant a materiálů. Velmi originální design je vyroben z chromovaného kovu v lesklém provedení. Nástěnný držák toaletního papíru s prvkem oválu, který je součástí konceptu Chrome, nezkazí celkový dojem náročné realizace koupelny.


Držák wc papíru

Držák je vyrobený z nerezové oceli s matným povrchem z kolekce Carta. Držák WC papíru značky KELA je nižší držák , který pojme maximálně role toaletního papíru. Do dnešního dne získala velmi silné postavení nejen na domácím trhu. PAPÍRU , Koupelny Frýdek, s. Skladem, ihned k odběru ks. Jika BASIC je sérií koupelnových doplňků, které navzdory svému názvu přináší do koupelny estetickou vytříbenost a poctivou kvalitu.


Designu doplňků Jika BASIC vévodí válcovité upevňovací čepy a celkově oblý design. Držák nebo stojan toaletního papíru je velice užitečný doplňek pro každou toaletu. Mít toaletní papír vždy po ruce na praktickém držáku je už samozřejmostí každého WC.


Poohlédněte se proto po novém držáku nebo stojanu právě u nás a vyberte si z naší široké nabídky. Již žádné nehygienické povalování toaletního papíru v okolí vaší toalety. Pořiďte si elegantní nástěnný držák toaletního papíru ze série VALETA v oblém designu.


Elegantní nástěnný držák toaletního papíru ze série VALETA v oblém designu, je praktický koupelnový doplněk, který se hodí do každé koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky