pondělí 17. prosince 2018

Silikonový sáček na zdobení

Kvalitní cukrářský sáček Vám urychlí práci se zdobením. Je pevný a dobře se ním pracuje. Do sáčku stačí navršit Váš oblíbený krém a můžete začít se zdobením. Jednorázové plastové sáčky se hodí na jednoduché zdobení perníčků, vánočního i jiného cukroví.


Silikonový zdobící sáček 34cm - Ibili. Skladem Varianty produktu. Usnadněte si práci s šikovným silikonovým. Velikost L (x cm). Ozdobte si cukroví, dezerty nebo perníčky!


Dodání: - dní od odeslání. Zúžená strana obsahuje díru pro snadné zdobení. Běžná cena 2Kč 1Kč. Sada: cukrářský sáček , druhů zdobících špiček.


Cukrářský sáček nylon 40cm. Příprava cukroví může probíh. Stačí dovnitř vsunout vybranou špičku, vložit. Stačí nasadit jakoukoliv trezírovací špičku, sáček naplnit a klasickým způsobem zdobit cukrovinky. Horní část sáčku lze stlačit přiloženou sponou, krém, náplň vám tak při vytlačování nevyteče.


Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravy 1Kč s 2. Sáček se vám při práci nebude válet. Poznejte, že zdobení může být mnohem snazší záležitostí, než se na první pohled zdá. Jestliže použijete tento moderní silikonový sáček na zdobení , určitě se o tom můžete přesvědčit na vlastní kůži.


Silikonový sáček na zdobení

Omyvatelný kuchyňský doplněk, do něhož můžete vložit libovolná zdobítka. Zdobicí sáček ze silikonu. Balíček obsahuje také 14ks násadek. Praktický cukrářský sáček je super vychytávkou do kuchyně.


Flexibilní a velice pružný sáček na zdobení , který je vyroben ze silikonového materiálu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Extra jemné koláčky s tvarohovou náplní budou nejpěknější, když si ke zdobení přiberete sáček na zdobení.


Silikonový sáček na zdobení

Náplň se v troubě nezbourá ani vlivem tepla, takže na koláčích zůstanou jemné vlnky vytvarované trezírovací hubičkou. Pomocí sáčku se práce neskutečně urychlí. Na připravené kynuté těsto nastříkáte. Stačí si vybrat tu správnou špičku, naplnit sáček ingrediencemi a nechat pracovat svou fantazii. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a válečky na těsto, stěrky, mašlovačky, různé druhy kuchyňské náčiní a mnohé další výrobky.


Záruka na zboží roky 2. Zboží objednáváme přímo od výrobců a to nejčastěji z Hongkongu, Číny, tímto se dostáváme na nesrovnatelně nižší ceny, než ostatní obchody, jelikož odpadají další náklady na skladování, další dopravou, dalšími zisky obchodníků a distributorů. Sada sáček na zdobení s tryskami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky