čtvrtek 6. prosince 2018

Nerezový toustovač

Nerezový toustovač

Při výběru sendvičovače se zaměřte především na příkon přístroje, počet sendvičů, které můžete najednou připravit, a možnost výměny pečících plotýnek. Jedná se o poměrně tenký toustovač , který nezabere příliš místa v kuchyni. Toustovač Nabízíme topinkovač moderního designu. Udělejte si křupavou snídani, která vám skvěle nastartuje den.


Kromě běžného toustování má funkci znovuohřev a rozmrazování. Velmi robustní a lehký na údržbu - takový je toustovač se komorami od dodavatele Import. S jedním přepínačem si můžete vybrat, jestli chcete připravit nebo toustů.


Nemusí se tak zbytečně zahřívat komory, které se nepoužívají a tak se dá ušetřit energie. Určitě také oceníte možnost horizontálního nebo vertikálního skladování a prostor pro navinutí kabelu. Super rychlá večeře díky sendvičovači! Pořiďte si sandwich toaster na FAVI. Jak udělat nejkřupavější topinky?


Dnešní topinkovače hrají všemi barvami. Můžete mít červený, růžový. Na výběr máte z mnoha značek: Philips, Eta, Sencor, Delonghi. Topinkovače vyrábí i další firmy. Některé mají moderní tvar, jiné jsou retro.


Nejrychleji si vyberete na FAVI. Teď už si je zvládnete připravit sami během chvilky. Snídaně a brunche zažívají nový boom. Aby i váš den začal kvalitně usnadněte si práci s těmito pomocníky od WMF.


Toasty v cuku letu a vejce tak, jak je máte rádi bez kontrolování plotýnky. Dostali jste chuť na tousty se sýrem a rajčátky? Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Manuální ovládání sekcí po ks.


Kontrolka zahřátí, signalizace uplynutí nastaveného času,. Toaster s odnímatelným zásobníkem na drobky. V každé profesionální kuchyni by neměly chybět kvalitní nerezové pracovní stoly, desky, ale i regály a další nerezový nábytek.


Nerezový toustovač

Zařizujete- li právě svojí restauraci, bufet, bistro, gyros grill či například kavárnu, pak je pro Vás nerezový nábytek nezbytnou položkou Vašeho inventáře. Společník pro vaše pohodová rána. Nerezový toustovač na XXL plátky v měděné barvě WMF KITCHENMI. Opečie naraz až tousty alebo krajce chleba.


Má úrovní opekania, automatické vysunutie toustu, funkcia rozmrazovania, jednostranné opečenie a dopečenie. Doprajte si každodenný malý luxus. Funguje v podstate ako dva samostatné toastry, opečie naraz až tousty, pre každé dva si môžete navoliť inú úroveň opečenia.


Nerezový toustovač

Vyberte si klasickou náplň šunky a sýra nebo experimentujte se svými oblíbenými příchutěmi. Díky příkonu 7W se toustovač zahřívá velmi rychle. Smeg TSF03SSEU retro toustovač plátkový nerezový.


Materiál: lakovaná ocel - Ovládací páky z nerezové oceli - Ovládací knoflíky s chromovaným podsvícením Technické. Breville High Gloss VST074X s keramickým povlakem DuraCeramic topných desek připraví tousty rychleji a je také odolnější proti poškrábání. Samozřejmostí je indikátor zapnutí a nahřátí, úložný prostor pro kabel a uzamykatelná horní deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky