čtvrtek 27. prosince 2018

Šrotovník obilí

Jak jednoduše vyrobit malý šrotovník - drtič obilí ? Použil jsem starou zrezlou sekačku na trávu DIU Jevíčko a trochu domácího bordelu a šrotovník je na světě! V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí , ruční drtiče kostí, krouhače řepy. Elektrický šrotovník na obilí a luštěniny pro přípravu vlastního šrotu a krmných směsí. AGF-je osazem kvalitním kW motorem pro pohodlné mletí pšenice, kukuřice, ovsa, žita, j.

Je určen na šrotování hoblin a pilin pro výrobu pelet, všech druhů obilí , a celých klasů kukuřice. Obsahuje kladívek a hrubost drceného materiálu se určuje sítem, přes které je materiál vháněn do připraveného pytle nebo zásobníku. Kladívkové šrotovníky RVO jsou určeny pro výrobu krmiv z kukuřice a ostatních obilovin do vlhkosti.


Vyznačují se vysokou energetickou úsporností. Tento typ šrotovníku na obilí možňuje otáčení v obou směrech. Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník , ke kterému jsme neměli motor, takže jsme ho používali pouze na ruční pohon.


Začínali jsme s ním před cca lety a funguje bez problémů do teď, dnes už se starým stabilním motorem jako šrotovník na obilí pro zvířata. S Za výhodnějších podmínek můžete stroj zakoupit i na aukru.

Zdarma válce v hodnotě 100. Suché i vlhké zrno, max. W, obilné i kukuřičné válce, výborný stav. Určitě jej ale využijí i uživatelé pro. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šrotovník.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kamenový šrotovník funguje na principu dvou válcových kamenů nebo kotoučů, kdy jeden z nich je uložen pevně a druhý volně (dochází k tření). Tento šrotovník na obilí je vhodný jen k rozmělňování suchých zrnin s nízkou vlhkostí. Roztírací šrotovník funguje na podobném principu jako kamenový šrotovník. Pohonná jednotka se připojuje do příruby se spojkovým kotoučem stejným způsobem jako na převodové skříně VARI systému.


Hodinový výkon šrotovníků závisí na použité matrici pro různé hrubosti mletí. Násypku (4) vyrobíme z plechu hrubého mm. V hornej časti plech násypky zahneme, aby nedošlo k poraneniu pri nasýpaní obilia.


Aký šrotovník by ste mi poradili? Nejaký vhodný a osvedčený šrotovník , ktorý vydrží a nesklame a aby sa s ním príjemne a dobre pracovalo. A my im odporúčame šrotovník Golia 4V.


Predali sme ich už veľmi veľa kusov.

Práve pre veľkú spokojnosť s týmto šrotovníkom by sme vám radi teraz o ňom priblížili viac. Prodám šrotovník tovární výroby na šrotování všech druhů zrnin i celých kukuřičných klasů. Je osazen 3f 4kw Motorem.


Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít. Pražské rybářství, spol. Laboratorní šrotovník MM má velmi široké uplatnění.


Součástí dodávky jsou síta o různé hrubosti - - - mm. Mlýnky na obilí , šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky