pátek 7. prosince 2018

Doza na cibuli

Udělejte si v lednici pořádek! Pořiďte si k tomu sadu krabiček, které jsou přesně dělané na konkrétní druh ovoce, zeleniny nebo jiné lahůdky. Jídlo v nich vydrží déle čerstvé a zabráníte tomu, aby se jeho vůně nevábně linula celou ledničkou. Dóza je navíc vhodná nejen na organizaci lednice, ale i na daleké cesty i krátké výlety.


Využijete ji nejen na uskladnění oloupané cibule, ale i na další potraviny. Díky hermetickému uzavření zůstane cibule dlouho čerstvá a navíc se její aroma nepřenese na ostatní potraviny v lednici.

Dóza na potraviny HPL932A je určena pro styk s potravinami a je vhodná pro ohřev v mikrovlnné troubě (vždy bez víčka), ale. Dóza na cibuli 1l je chytrým a praktickým řešením, jak skladovat cibuli. Dóza má otvory na cirkulaci vzduchu a je zdobena motivem cibule na přední straně. Dóza je z nové kolekce kuchyňských doplňků, které skvěle vypadají ve venkovsky laděné kuchyni. Kč Kulatá hermetická doza - zelen á. Detail produktu Do obchodu.


Kč Garden Trading Kyblík na kompost Charcoal l, šedá barva, kov Skladem Doprava zdarma. Naleznete u nás Kuchyň a jídelna značky Ego dekor a další kvalitní produkty.

Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit.


Praktická dóza na cibuli , která najde využití v každé domácnosti. Zaujme vás svým moderním vzhledem. Ve spodní části dózy jsou větrací průduchy. Cena 1Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma dóza na cibuli. Ušetříte tak čas i peníze. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Plechová nádoba na úschovu cibule. Díky větracím otvorům ve spodní části nádoby dochází k lepšímu proudění vzduchu. Krémová dóza na čaj Sabichi Tea, 7ml. Aby to cibuli nebylo líto, dostane svou vlastní dózu s větracími otvory. WINTERBOTTOMS myslí na každého a na všechno.


Uchovat nebo servírovat na stůl se dá díky tradičním dózám, lahvím, hrncům, miskám, konvičkám prakticky cokoliv. Velký bonus je i její vzhle který se hodí do každé kuchyně.

Design této nádoby je tak skvěle navržen, že ho snad nikdy nezavřete do skříně, ale necháte ho všem na obdiv. Nádoba na cibuli má velmi praktický tvar, se kterým bude vaření zábava a hlavně krásná podívaná. Banquet Dóza na citron skleněná Limon, cm. Vyrobeno z kameniny exkluzivně pro Butlers, s typickým anglickým dekorem.


A samozřejmě k sobě všechno padne tak jako poklice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky