pondělí 3. prosince 2018

Kombinovaný sporák fagor nerez

A, takže finančně nezatíží vaši domácnost, a je šetrný k životnímu. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Kombinované sporáky nerez na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Elektronický programátor, osvětlení trouby, dvířka - skla, spodní výsuvná zásuvka na skladování plechů. Dodávaný s výbavou: x plechy ,x mřížka. Důvod prodeje stěhování. Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Když se řekne kombinovaný sporák , vybaví se nám většinou ten, co máme doma nebo minimálně naše babička jej má.

Jedná se o sporák , který využívá plynové varné desky v kombinaci s elektrickou troubou. Proto to označení kombinovaný sporák. Elektrická trouba sporáku opět nabízí různé možnosti přípravy pokrmů. Plynová deska se čtyřmi varnými zónami má elektrické integrované zapalování hořáku v knoflíku je vybavena termopojistkou.


Kulatý tvar trouby Gorenje K634WF je inspirován tradičními pecemi na dřevo, které umožňují horkému vzduchu proudit a jídlo se tak peče ze všech stran. Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Okrúhly tvar rúry Gorenje K634WF je inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, ktoré umožňujú horúcemu vzduchu prúdiť a jedlo sa tak pečie zo všetkých strán. Rošty o velikosti 3x 3mm umožňují používání velkých hrnců a pánví.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám elegantní nerezový kombinovaný sporák se snímatelným příklopem z tvrzeného skla ve velice pěkném stavu.


Plynová varná deska se plynovými hořáky s termopojistkou a automatickým zapalováním. Multifunkční elektrická trouba se pečících funkcemi, grilem regulovaným termostatem, spodním a horním topným.

Sporák disponuje integrovaným zapalováním, dvoudílnou mřížkou pro snadné a bezpečné přemísťování nádobí a digitálním časovým spínačem s hodinami. Ocenili jsme také možnost odloženého startu nebo minutku. U retro sporáků design Classico. Vďaka jeho plynovej varnej doske získame za pár minút požadovaný ohrev svojho voňavého pokrmu. Popis: nefunkcni horkovzdusny ventylator.


Dalšími rozšiřujícími funkcemi, které upoutají, jsou zabudovaná minutka či pojistka plynových hořáků. Zajímat vás jistě bude také. Nepoužitý, nerez kombinovaný sporák Mora K 5BS.


Záruka roky od prodeje. Nejnižší cena CZ distribuce na srovnávačích cen od 8. Nejedná se o přeprodej ze zahraničí ale o tuzemské zboží. Osobní převzetí = sleva či zaslání kurýrem zdarma na dobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky