úterý 4. prosince 2018

Plechové sudy na vodu

Plechové sudy na vodu

Na il The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes. Ocelové sudy je však možné na objednávku dodat opatřené vnitřním průmyslovým nebo potravinářským lakem s potravinářským atestem (dle možností výroby). Většina plechových sudů na kapaliny je dodávána s UN certifikací a jsou tedy vhodné pro přepravu nebezpečných látek dle předpisů ADR, IATA-DGR či IMDG. Ponúkam na predaj nové (raz použité) plechové sudy , z potravinárskeho priemyslu, 1 čisté,s uzatvárateľným vekom a obručou. Použitie od uskladnenia obilnín,krmovín, na vodu a pod.


Cena je uvedená za kus. PO DOHODE MOŽNOSŤ DOVOZU. Některé typy sudů splňují požadavky na přepravu nebezpečných látek a jsou tedy certifikované pro přepravu dle předpisů RI ADR, IATA či IMDG.


V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Nabízíme plechové sudy s víkem a sponou. Barevné provedení sudů. Snadná manipulace Téměř všechny sudy lze bez problémů stohovat na sebe a především s menšími se velmi dobře manipuluje díky kovovým madlům.


Predam potravinarske palstove sudy o objeme 2litrov, su vhodne na vodu , kvas aj obilie. Priemer hrdla 48cm, natlacacie veko s obrucou. Mam aj ine velkosti, kliknite na moje meno. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Plechové sudy na vodu

Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plechové sudy s UN kódem pro neb. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Sudy na dažďovú vodu sú vyrobené z tvrdeného plastu. Prodám plechové sudy s obručí a víkem 200L vhodné na.


Použití: - plastové sudy na kvas - plastové sudy na dešťovou vodu - plechové sudy na olej. Plastové a plechové sudy. Seřadit produkty podle Počet produktů na stránku Cenové rozpětí Kč - Kč Nastavit filtr.


Unsubscribe from OBALCENTRUMCZ? This feature is not available right now. Please try again later. Inzerát plechové sudy v okrese Plzeň-jih, cena 300Kč, od viverahpinks na Sbazar.


Nakupte plechové sudy a kanystry výhodně. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Vhodné na vodu , k uskladnění krmiv, cementu, písku, atd.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky