pondělí 24. prosince 2018

Kapesní nože magnum

Najdete zde velký výběr nožů ze všech kategorií, např. Prodáváme nože , katany, manikůry a mnoho dalšího. Magnum se dělí ještě do dalších skupin, jimiž jsou kapesní nože Magnum Classic, Magnum Outdoor a Magnum Tactical. Kapesní nože z kvalitní oceli značky Magnum od Böker.


Všechny tyto nože se můžou chlubit výborným a přesným zpracováním s použitím nejmodernějších technologií a nejkvalitnějších kovů. Jak se vyrábějí kované kapesní nože.

A právě kompaktní zavírací kapesní nůž je velice oblíbeným doplňkem a praktickou pomůckou. Nebo také originálním a užitečným dárkem, určitě příjemně překvapíte pamětníky legendárních „rybiček“ jejich klasickou i moderní variantou. Do kapsy, na houby, do auta, nebo i dámské kabelky - jistě dříve nebo později oceníte jeho služby. Střenky nože Magnum Coccodrillo Vero jsou vyrobeny z olivového materiálu G10.


Díky své střední velikosti nabízejí velmi pohodlný úchop. Nerezové vložky jsou neobvykle silné pro. Internetový obchod armysector.


Böker Plus taktické nože jsou inovativní v designu a funkcích určeny pro každodenní použití. Magnum tvoří nože s nepřekonatelným poměrem cena-výkon.

Detail produktu: Böker - Magnum. Böker Magnum , zavírací nože , zavírací nůž, kapesní nože. Boker vyrábí nože podle návrhů známých nožířů a také podle návrhů vlastních. Dnes firma vyrábí v Německu, Argentině a USA pod marketingovou značkou MAGNUM. Všechny nože jsou vyrobeny z nejlepších, odolných materiálů a budou nepostradatelným pomocníkem doma, v dílně, na lovu i na výletě do přírody.


Budou skvělým dárkem pro vaše. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Zavírací kapesní nože Magnum vynikají svým krásným designem, výbornou vyvážeností a prvotřídním nabroušeným ostřím. Samozřejmostí je celonerezové provedení. Pocitvá německá kvalita u nás za zvýhodněné ceny!


U nás najdete širokou nabídku kapesních nožů mnoha výrobců. Zobrazit filtr Zobrazit filtr Cena – Kč. Tyto kapesní nože jsou vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli a jsou dokonale nabroušeny. K nožům také nabízíme originální pouzdra. Materiál čepele: 440-A Materiál.


Magnum nabízí širokou škálu nožů ze všech kategorií, od tradičních kapesních nožů po lovecké nože až po moderní nože. Nože nabízíme za exkluzivní ceny. Tato řada vysoce funkčních záchranářských nožů je určena pro policii, záchranáře a záchranné profesionály, kteří dělají co mohou, při plnění jejich nebezpečných povinností a často riskují všechno pro záchranu lidských životů.

Tyto nože jsou vybaveny všemi náležitostmi. Skladem 2modelů od oblíbených značek např. Jsme vám k dispozici dní v týdnu. Victorinox, Mikov, Opinel. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky