úterý 11. prosince 2018

Umyvadlo 50x30

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalogu nemáme podrobnější informace o umyvadlo 50xcm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


V našom e-shope nájdete úplne všetko, čo potrebujete pre zariadenie vašej vysnenej kúpeľne. Vstúpte a ponorte sa do najširšej ponuky produktov na Slovensku. Skříňka s umyvadlem do koupelny. Keramické umyvadlo se skříňkou v jednom balení.


Přinášíme oblíbený design v nižší cenové hladině v provedení a vybavení. Vodovodní baterie a sifon není součástí dodávky, vybrat si však můžete dle vašeho vkusu z naší široké nabídky. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Prodám umyvadlo viz fozo. POUZE osobní převzetí v Hradci Králové. Inzerát platí do smazání, tudíž dotazy typu Je stále na prodej?


Hledáte nové umyvadlo pro vaši koupelnu či jen rohové umývátko na WC? HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech. Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku, k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková.


Bílé umyvadlo závěsná s polosloupcem. Aquatek LILY umývadlo na dosku rohové 39x39x18cm keramické, otvor pre bat, Biela. Aukce Kč s dopravou Kč. Vhodné i pro skříňku 50xcm.


Vienna umyvadlo do nábytku 1otv. Praktická dolní koupelnová skříňka pod umyvadlo se dvěma dvířky. PULT PRO VELKÉ UMYVADLO Stavba umyvadlového pultu. Umyvadlo koupit o objednat u OBI.


OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20. Máme pro Vás řešení v podobě nábytku Dino. Nemusíte mít obavy o sifon, skříňka nemá záda a nic jí nebrání k instalaci.


Možno zavěsit na zeď nebo použít nožičky, viz příslušenství. Rádi byste Vaše současné umyvadlo doplnili o praktickou skříňku? Umývátko je možné instalovat i do rohu. V nabídce je také umyvadlo s otvorem pro baterii vpravo). Kúpeľne Ptáček - to sú kolekcie kúpeľní, katalóg kúpeľní, fotogalérie kúpeľne, kúpeľňové štúdiá po celom Slovensku.


Dizajn pre kúpeľne, inšpirácie do kúpeľne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky