pátek 7. prosince 2018

Elektrické struhadlo na sýr

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Struhadlo na sýr se zásobníkem vhodný do každé domácnosti Struhadlo na sředně až tvrdé sýry.


Vyrobeno z nerezové oceli a plastu.

Velmi ostré čepelky,díky výrobní metodě fotoleptu. Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky. Výdrž akumulátoru až minut.


Včetně nabíječky a návodu k. Použijte elektrické struhadlo na sýr a nachystáte ji za pár minut. Ať už vaříte brynzové halušky, potřebujete nakrájet zeleninu na salát nebo posekat oříšky do koláče.

Toto struhadlo je vhodné jak na strouhání sýrů, tak i čokolády, zázvoru a dalších pochoutek. Snadno a rychle nastrouhá, nakrájí či namele zeleninu, ovoce, sýry i ořechy. Kráječ je vybaven třemi čepelemi krájení, mletí - strouhání, nudlič.


Struhadlo díky motoru s výkonem 5W nastrouhá suroviny bez předchozího nakrájení. Struhadlo značky Küchenprofi využijete na strouhání parmezánu a čokolády. Struhadlo je vyrobeno z vysoce odolného plastu a přijde vám v dárkovém b. Otvorem v přední části můžete nastrouhaným sýrem snadno posypat podávaný pokrm, postačí naklonit struhadlo. Plastový díl se struhadlem lze sejmout pro snadné čištění. Vhodný pro pizzerie na parmezán apod.


Není vhodný na Eidam, Mozzarellu, apod měkké typy potravin. Máte-li po ruce správnou škrabku a struhadlo , pak z ní můžete vykouzlit nejeden kulinářský skvost. Pro snadnější přípravu pokrmů se vám budou hodit i nejrůznější kráječe. Rozmanité tvary a materiály vám umožní vybrat si přesně ty pomocníky, na které už vaše kuchyň netrpělivě čeká. Vynikajúce na ľahké strúhanie parmezánu a ďalších syrov priamo na pokrmy.


Po použití možno strúhadlo uzavrieť a skladovať v chladničke, nespotrebovaný syr ne.

Porovnání cen elektricky struhadlo na brambory , srovnání cen elektricky struhadlo na brambory na portálu HLEDEJCENY. Prodám elektrické struhadlo SilverCrest s pěti nástavci uloženými v těle struhadla a s. Akrylátový mlýnek na AAA baterií s nastavitelnou hrubostí mletí a. Vhodné na sýr jako parmazán a další. Elektrický mlýnek Alaska bílý, na pepř - Peugeot. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí.


Karl Elsner založil koncem 19. Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce. Funkční, robustní a praktické stabilní tělo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky