úterý 25. prosince 2018

Hrnec na těstoviny

Hrnec na těstoviny

Hrnce na těstoviny Hrnce na těstoviny skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Lamart, Banquet, Tescoma a dalších. Hrnec na těstoviny , kuskus a další potraviny.


Hrnec na těstoviny

Hodnocení produktu: (recenzí). Materiál: kvalitní nerezová ocel. Správné množství špaget i vody poradí odměrka, během přípravy se těstoviny nerozvaří a díky vysokému okraji poklopu nikdy nepřekypí. Scedit je můžete přímo v nádobě.


Extra hluboký, objem litrů. Díky poklopu s vysokým okrajem těstoviny nepřekypí, není potřeba je hlídat. Orion hrnec nerez na těstoviny ,4.


Foto: BRA Pokud máte odolnou kuchyňskou linku, které nevadí stoupající pára z hrnce ve dřezu anebo máte i nad dřezem digestoř, bude vám na pohodlné vaření těstovin stačit jednoduchý hrnec s otvory v poklici. Vnitřní hrnec se samostatnými uchy slouží jako vyjímatelný cedník. Tento hrnec je ideální pro přípravu těs. Součástí hrnce je poklice, cedník a napařovací nástavba. Hrnec BANQUET AKCENT je praktickým doplňkem do výbavy každé kuchyně.


S jeho pomocí připravíte těstoviny a je rovněž vhodný pro vaření v páře. Suroviny se připravují v perforované vložce a po jejich dovaření se velmi snadno scedí. Nebo vybírejte další #128081; vyzkoušené recepty pro pomalý hrnec.


Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě téměř doměkka. Na dno keramické nádoby pomalého hrnce dáme sádlo, přidáme na kostičky nakrájený salám, papriku. Jedná se o skvělou investici, těstoviny jsou pak výborné a navíc je snadno přecedíte. V hrnci se dá pohodlně připravit i množství pro několik strávníků. Je jedno, zda chystáte špagety nebo třeba drobná kolínka.


Samozřejmě nechybí poklice. Titanový hrnec na těstoviny GRA 2doporučujeme pro přípravu polévek, těstovin, rizota, příloh a marmelád. Celokovové nerezové úchyty. Vyzkoušejte vaření v páře v kombinaci se skleněnou parní nástavbou. Není třeba nijak složitě cedit, kdy si třeba musíte udělat místo ve dřezu, prostě vyndáte sítovou část a přesypete kam potřebujete.


Navíc se těstoviny nelepí ke dnu, takže je nemusíte tolik hlídat. Je opatřen děrovanou poklicí a speciálními uchy, které po sklopení drží poklici pevně na hrnci při cezení vody. Hrnec je ideální na těstoviny , brambory i zeleninu. Sendvičové dno je ideální pro ekonomické vaření. Vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce.


Třípatrový parní hrnec na indukci s pokličkou Sabichi Everyday Esentials. Royalty Line 16-dílná sada nerezový. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Banquet hrnec na těstoviny AKCENT disponuje sendvičovým dnem pro rychlé a šetrné vaření. Nerezový hrnec určen pro vaření i napařování příloh, jako jsou brambory, knedlíky a zelenina.


Hrnec na těstoviny

Vnitřní hluboký hrnec je určen pro napařování zeleniny a příloh. Kompatibilní se všemi druhy varných desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky