úterý 18. prosince 2018

Parní trouba recepty

Multifunkční parní trouba rozšíří vaše kuchařské možnosti. Abyste se s novou troubou mohli lépe seznámit a vyzkoušet její funkce, můžete se inspirovat v kuchařce, kterou si můžete ZDARMA stáhnout v našem formuláři. Najdete v ní originální recepty na předkrmy, hlavní chody i dezerty, abyste mohli připravit skvělé. Proč používat parní troubu, vývar, vaření masa, zeleniny, knedlíků apod.


Pařáček, gastronádoby, vaření ve vodě proti vaření v páře.

Jaké má parní trouba výhody, co je na. Parní trouby Siemens jsou zdravější alternativou běžné trouby. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla. Myslet si, že v parní troubě se dá jídlo vařit a upravovat pouze v páře, by bylo velkým omylem.


Můžete v ní jak grilovat, připravovat steaky, tak upéct domácí chléb nebo dokonce tvarohovou bábovku. Každý recept obsahuje přesný návod na to, v jakém režimu spustit parní troubu, aby byl výsledný pokrm dokonalý.

Kromě samotných receptů tu najdete i další tipy na zdravé vaření a výhody přípravy jídla v parní troubě. Online kuchařku si na stánkách můžete také stáhnout v podobě e-book. A protože se obecně doporučuje následná úprava rozmrazených potravin, parní trouba vám bude velkým pomocníkem, neboť potraviny rozmrazíte rychle a šetrně. Ohřívání v parní troubě. Proto je možná přesnějším.


Vaření a pečení v páře představuje moderní a zdravý způsob přípravy jídla. V multifunkční parní troubě připravíte téměř vše, na co máte chuť – od šťavnatého lososa či vepřového kolena, přes křupavý domácí chléb, až po ovocné knedlíky. Ve třech úrovních vnitřního prostoru parní trouby připravíte kompletní menu, například brambory, rybu a zeleninovou přílohu. Jediným omezením je jednotná teplota páry.


Takže vy jen připravíte suroviny a parní trouba se postará o varný proces, aniž byste museli být trvale ve střehu. A výsledek vaření přitom bude. Někdy je též nazývána jako multifunkční trouba , přičemž samotná příprava párou je jednou z funkcí elektrické trouby. Jednoznačně se řadí mezi oblíbence vyznavačů zdravého vaření, jelikož neničí vitamíny a jiné zdraví prospěšné látky obsažené v připravovaném jídlu.


Před roky jsme si museli vystačit s elektrickou nebo plynovou troubou, u které jsme měli jedinou volbu teploty. Mikrovlnka zase uměla pouze ohřívat.

Dnes se o naši přízeň uchází trojice, která se předhání ve svých dovednostech. Pečící trouba , mikrovlnka, nebo parní trouba - která by měla dostat výsadu ubytovat se u vás doma? Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Inspirujte se recepty , které pro vás připravil šéfkuchař Antonín Bradáč a objevte s námi kouzlo páry. Zatímco konvenční trouba obklopí pokrm suchým horkým vzduchem, který ho může vysušit, parní trouba do tohoto procesu vpustí páru.


Přidaná vlhkost zlepšuje chuť, strukturu i barvu pokrmů a dodá. Jinak parní trouba je takový domácí konvektomat, dá se píct jak v páře, tak bez ní. Jo a pochybuju, že to bude mít přímý přívod vody.


Neviděla jsem to, ale myslím, že to bude mít zásobník na vodu a taky nějaký výparník. To by mně taky zajímalo, pač máme tvrdou vodu a zničili jsme si kávovar, tak máme filtr… Pokud to jde přes nějaký ohřívač, tak je to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky