pondělí 3. prosince 2018

Dóza na čajové sáčky

Dóza na čajové sáčky

Bambusová krabička na čaje Bambum Misto. Elegantní dóza na ukládání a podávání sáčkových čajů, které můžete rozdělit až do šesti oddílů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Porcelánová dóza na čajové sáčky zdobená růžičkami a zlatou linkou. Vyrobeno s vysokým podílem ruční práce v Loučkách u Karlových Varů. Originální karlovarský porcelán nejvyšší kvality. Není vhodná do myčky nádobí a mikrovlnné trouby. Pevné neprodyšné víko má praktickou rukojeť pro snadnou manipulaci.


Plechová dóza s vnitřním rozdělením pro stylové skladování pytlíků čaje. Kolekci Stir it Up značky Creative tops vévodí okouzlující venkovský styl. Tradiční ručně vyráběný český porcelán Mary-Anne z Louček u Karlových Varů. Rozměr idealní pro běžnou kostku másla 2g. Praktická, snadno ovladatelná třídící dóza na uchování čajových sáčků Vám nabízí trvanlivost uchovaných čajů při zachování čerstvosti a chuti.


Plechové vakuové dózy na čaj a potraviny Oblečte váš čaj a kávu do krásného a praktického kabátku. Pokud jste se domnívali, že čaj a káva přináší potěšení výhradně pro vaše chuťové smysly, pak vás musíme mírně poopravit. Sáčky , čajové sáčky , kávové sáčky , sáček na čaj, sáček kávu, uskladnění čaje, uskladnění kávy, sáčky na sypaný čaj, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj nebo kávu.


Přímý dovozce a všechno ihned k odeslání. Box na čajové sáčky cm. Na více než běžně prodejných čajových sáčků. Z každé strany jiný vzor.


Dózu lze otírat vlhkým hadříkem. Máslenka je vhodná pro použití v myčce nádobí. Se šesti přihrádkami: jednotlivé druhy čaje můžete skladovat zvlášť - budete mít skvělý přehled. Navíc jistě zaujme nevšedním designem, díky kterému je ideální i jako originální dárek. Chcete-li zakrýt všemu odolávající skvrny od jídla a pití na bílém ubrusu nebo ubrouscích, dopřejte jim čajovou lázeň.


Naplňte velký hrnec vodou, přidejte použité čajové sáčky (použijte pytlíky čaje na každý litr vody) a vařte dvacet minut. Dóza z lakovaného kovu. Do vzniklého roztoku pak látku ponořte a nechte ji tam, dokud.


Vnitřní horní víko upravené. Kontejner na kávu 250g. Přelakovaná lesklým lakem. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


NAŠI ZÁKAZNÍCI NAKUPUJÍ VŽDY O VÝHODNĚJI! STAČÍ KLIKNOUT na REGISTRACE vpravo nahoře. Krabička drevená na čaj 5x15xcm.


Zvolili jsme atraktivní design s použitím výrazných fotografií. K dispozici jsou dva základní typy sáčků – pyramidové sáčky , které jsou v gastronomii používány nejvíce a sáčky do konviček pro náročnější klientelu. Vyzkoušejte naše špičkové čajové sáčky s obsahem pravých sypaných čajů.


Ondřej Hampl ze společnosti Sonnentor, která se věnuje ekologickému pěstování a výrobě biopotravin, říká: „ Na výrobu čajových sáčků používáme materiál, který je vyrobený z vláken stromu Abaca, což je druh banánovníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky