pondělí 31. prosince 2018

Elektrický nůž na maso

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Elektrický nůž na maso Rommelsbacher EM 120. Výkonný motor a přídavné nože s drsnými zuby umožňují rozřezat zmrazené.


Nože na maso jsou určené na krájení syrového masa.

Nůž na maso má nerezovou čepel zakončenou špičkou, ostří je hladké a rukojeť musí dobře padnout do ruky – a právě takové nože na maso vám nabízíme. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Tefal. Univerzálny samoostriaci nôž na krájanie najrôznejších druhov potravín.


Súčasťou sú vyberateľné čepele z nehrdzavejúcej ocele - univerzálny nôž a nôž na zmrazené potraviny. K mlýnku obdržíte děrované kotouče, plnicí nástavce na klobásy a plničku pro orientální kuchyni. Hlavní předností elektrického nože je samozřejmě to, že svého uživatele zbaví námahy, kterou představuje krájení pevnějších potravin, zejména těch, které mají vypečenou kůrku, nebo kusů s velkým průměrem, na něž je běžný nůž doslova krátký a ukrojení v celé ploše již vyžaduje použití větší síly. Představte si, že nůž lehoučký jako pírko sám krájí potraviny a vy pouze vedete jeho řez.


Kynuté houskové knedlíky zůstanou krásně nadýchané, vařené maso či selátko na rožni naporcujete s elegancí šéfkuchaře.

Pomůže skvěle při přípravě jednohubek, kdy rovnoměrně nakrájí běžné rohlíky. Své uplatnění má také jako kráječ na maso , které zvládne bez problémů nakrájet i lehce zmrzlé. Dále s ním uživatelé často krájí salámy, šunku a další uzeniny. Nože, sekáček na maso , řeznická sekera.


Originální balení včetně českého návodu. Prodávám mamce elektrický nůž na maso Tefal. Osobní převzetí Vešovice.


Díky zahnuté rukojeti je ke krájení masa potřeba minimálního úsilí. Zahnutá rukojeť drží ruku, zápěstí a paži v přirozené (anatomické) poloze. Přejete si elektrický nůž ? Pořiďte si ho právě teď.


Toto ergonomicky tvarované prémiové zařízení s bezpečnostním spínačem je obzvlášť lehké a bezpečné k použití - také pro malé ruce. Obdržíte: univerzální čepel na chleba, maso , zeleninu atd. Na to, abyste si při snídani ukrojili kousek chleba, vám bohatě postačí klasický nůž. Pokud však potřebujete najednou krájet či řezat větší množství potravin, bude se vám rozhodně hodit elektrický nůž.


Tyto praktické pomocníky si často pořizují majitelé profesionálních gastronomických provozoven, dobře vám. Jak vybírat elektrický nůž 20. Ukrojit čerstvý chléb nebo naporcovat zmrzlé maso , to je často oříšek i pro zdatné kuchaře a kuchařky.


Práci vám může usnadnit elektrický nůž.

Pro ty, kdo ví, že se jí i očima, pak jistě bude podstatné, že nože plátkují mnohem přesněji a rovněji, než to zvládne. Nůž na kebab je kompaktní a lehce padne do ruky. Rukojeť je ergonomicky zformovaná a umožňuje snadnou manipulaci. Přímo na rukojeti je přepínač, který umožňuje zapnutí a vypnutí zařízení, kdykoliv je třeba.


Vám umožňuje dostatek volného pohybu a díky tomu lze bez potíží řezat šťavnaté plátky. Mleté maso s ním připravíte zhruba čtyřikrát rychleji a to hlavní – bez fyzické námahy. Pokud nepatříte mezi ty, kteří vytáhnou mlýnek na maso jednou za půl roku, jeho pomoc jistě oceníte.


Na výběr máte z desítek modelů od. Vhodný na rychlé nasekání čokolády, masa, oříšků, cibule, bylinek, přípravu sals nebo dipů. Součástí balení je i mixovací nádoba z odolného plastu o objemu 4ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky