čtvrtek 27. prosince 2018

Podtácky pod skleničky

Enhance your customer service now with our user configurable e POD system. Humans vyobrazují postavičky ve veselých situacích. Osudy žonglující holčičky s drdolem, nápadníka s květinou, veselé rodinky s děťátkem a páru, který si nejspíš stojí na hlavě (nebo snad leží v trávě?) jsou díky švédské rodinné firmě Klippan spojeni na dlouhou dobu. Myslíte si, že podtácky jsou jen ty pivní?


Prohlédněte si naší nabídku a vkročte s námi do světa originálních kuchyňských potřeb. Uvidíte, že podtácky pod skleničky a hrnky mohou mít mnoho podob a dokonce i tvarů!

Nabízíme originální keramické podtácky ve tvaru sovy i klasický tvar čtverce. Creative Tops Everyday Home Paris Postcard Korkové podložky pod skleničky 1x 1cm. Podložky pod hrnky Pearls Antique Coal - set 4ks. Styl skandinávský retro. Podtácky Asa imitace kůže, tmavě šedá - Sada kusů.


Vyberte pro váš účel nejvhodnější barevné řešení a můžete se těšit na originální a krásné tácky. Ty potěší vaše hosty a zároveň splní beze zbytku svůj praktický účel. Luxusní podložky pod šálky ve vzhledu imitace kůže vhodně ladí s prostíráním ze stejné kolekce Asa Selection.


Jedná se o polotovary určené k dalším úpravám a dozdobení.

Jsou vyráběny ze zbytkového materiálu a mohou vykazovat drobné nedostatky. Máte-li rádi severský design a především ten švédský, pak ve vaší výbavě nesmí chybět podložky pod sklenice Moose. Ať už zasedáte k rodinnému obědu nebo hostíte přátele a připravujete párty, podtácky.


Zpříjemněte si stolování originálním stylem. Břidlicové talíře, servírovací podnosy a podtácky pod skleničky jsou velice vkusné a určitě zaujmou. Mohou najít své místo nejen u Vás doma, ale také na Vaší chalupě nebo ve firmě při obchodní schůzce. Potěšte sebe i své blízké ručně vyráběnými podtácky z pravého dřeva, které vnesou do každého domova vůni lesa a čisté přírody. Autorské podtácky pod skleničku s ručně vypalovanými a tisknutými motivy vyrábím ručně s tou největší pečlivostí.


Originální dárek pro každého milovníka přírody a krásné. Set podtácků pod skleničky 6ks vč. Pro navození té správné atmosféry můžete pod své skleničky použít naše papírové podtácky.


Elegantní podložky pod sklenice LARETO jsou vyrobené z barevného siliko. Různých podložek a podtácků pod skleničky není nikdy dost. Nechcete mít přece na dřevěném stole či na čistém ubrusu skvrny od kávy či vína! Vyrobte si s námi šikovné puzzle podtácky.


Důležité je, aby si byly oblázky svou velikostí podobné – především pokud jde o jejich tloušťku. K výrobě budete potřebovat jakýkoliv pivní tácek, nebo si požadovaný tvar vystřihnete například z kartonu. Tácek natřete vámi zvolenou barvou.

Používáte také praktické podtácky pod hrnečky a skleničky ? Nahraďte staré obyčejné těmito stylovými kamennými podtácky. Budou jedinečnou dekorací Vašeho jídelního stolu nebo konferenčního stolku. Kamenné podtácky z břidlice jsou elegantním doplňkem do Vaší domácnosti. Párty vychytávka, která nesmí chybět na žádném večírku.


Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky