středa 19. prosince 2018

Keramická rychlovarná konvice

Konvice má skryté topné těleso a je vybavena. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření.


Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.

Díky tomu voda vydrží horká ještě hodně dlouho poté, co se dovaří. Některé konvice mají větší tepelné ztráty nebo nevypínají okamžitě po dosažení varu. Už dávno neplatí, že rychlovarná konvice je vyrobena jen z nudného, bílého plastu.


Tento design přetrvává převážně u těch nejlevnějších výrobků. Jistě oceníte bezpečnostní prvky jako je pojistka proti přehřátí, automatické vypnutí při varu nebo víčko s pojistkou proti vypadnutí. I samozřejmost, která nechybí v žádné kuchyni může být výjimečná funkcí, vzhledem nebo obojím.


S varnými konvicemi Sencor můžete nastavit teplotu které má voda dosáhnout, nebo při ní být udržována a chytrá rychlovarná konvice dokonce přesně ví, jak připravit vámi zvolený nápoj. Vlastnosti: kvalitní keramický materiál uvnitř nádoby vodoznak 2násobný bezpečnostní systém automatické vypínání středový konektor přívodní šňůra je ve spodní části konvice chráněna proti vlhku kontrolka.

Rychlovarná konvice je nezbytný pomocník, bez kterého se dnes už asi neobejdete. Víme, na co při jejím výběru myslet, i to, jak se o rychlovarnou konvici správně starat, aby vám sloužila co nejdéle. Vyrobena je z odolného, zdravotně nezávadného keramického materiálu. Dopřejte si něco lepšího a originálnějšího, pořiďte si do své kuchyně keramickou rychlovarnou konvici, která dodá celému prostoru zajímavý ráz. Kromě hezké tvářičky ale umí připravit rychle horkou vodu a to bez dlouhého otálení.


Na svůj čaj, kávu nebo celkově horkou vodu nebudete muset čekat, ohřátou ji budete mít hned. Její povedený design kombinuje bílou barvu s unikátními potisky. Tato malá rychlovarná konvice má objem přesně litr a je umístěna na středovém konektoru, kde se může otáčet.


Ačkoliv se jedná o moderní elektro spotřebič, má samotná keramika a konvičky z ní už více než jedenáct tisíc let dlouhou tradici. Nejčastěji se používá pro přípravu teplých nápojů (čaj, káva), instantních polévek nebo jiných pokrmů, vyžadujících vroucí vodu. Pokud si chcete doplnit kuchyni hezkým doplňkem, pak je keramická rychlovarná konvice dobrou volbou. Skleněné, porcelánové, keramické i nerezové konvice a džbány vynikající pro přípravu a podávání horkých i studených nápojů. Keramické konvice mají neotřelý design.


Stabilní retro keramická konvice jako z dob našich babiček. Akumulátorová konvice keramická , nostalgický tvar s hravým designem, odnímatelné víko. Stačí si len vybrať či chcete keramickú alebo nerezovú, retro alebo modernú.


Na FAVI nájdete rýchlovarné kanvice z desiatok obľúbených e-shopov na jednom mieste.

Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Je vyrobená z kvalitní keramiky a své využití najde i jako klasická konvice při servírovaní čaje přímo na stůl. Díky svému jedinečnému designu navodí příjemnou atmosféru. Vodoznak je umístěn uvnitř nádoby, takže není narušen barevný vzor. Vyberajte si Rýchlovarné kanvice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Použité zboží, může nést stopy použití. Stav zboží naleznete ve fotografiích ozn. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála.


Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Na trhu jsou konvice na l, na l nebo na l vody.


Samozřejmostí již bývá vyjímatelný filtr, zakrytá spirála, automatické vypínání, pojistka proti přehřátí a nerezové dno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky