pondělí 10. prosince 2018

Otočný držák na ručníky

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky.


Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Spojení kvality s čistými liniemi a tvary přesně vystihuje série BORMO.

Držáky ručníků vybírejte především podle vzhledu, rozměrů a způsobu využití – na jeden ručník, na více ručníků nebo na osušky. Máme pro vás různé typy, například jednoduchý, kruhový, otočný , tříramenný, čtyřramenná apod. Stylové držáky na ručníky se speciálním a dlouhodobě zářivým povrchem. Pokud nechcete mít ručník přehozený přes vanu, mýdlo odložené spolu s kartáčky na okraji umyvadla, zkrátka potřebujete pro Vaši koupelnu jistý řád a styl a přesto.


Otočný držák na ručníky dvojitý. Nástěnný otočný držák se dvěma rameny zajistí, že budete mít ručníky vždy po ruce. Praktický pomocník, který se všude vejde a pojme i více kusů ručníků najednou. Rozprostřené mohou průběžně schnout a být vždy připravené k dalšímu použití.


Délka 410mm , výška 70mm, hloubka (vzdálenost od zdi) min 150mm-max 410mm.

Ramena jsou otočná na obě strany. Háčky a držáky na ručníky Různé háčky a věšáky do koupelny se hodí nejen na ručníky. Jsou praktické třeba na župany nebo noční košile.


Na výběr máte z mnoha produktů. Je libo malý háček, stojan na ručníky nebo držák na ručníky otočný ? Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek. Stojan na ručníky - bílá. Věšák na ručníky DEANTE ANH 001K. Dvojitý otočný držák na ručníky.


RUMBA držák ručníků dvojitý, 600mm, chrom RB111. Skladem, ihned k odběru ks. Chromovaný dvojitý držák na ručníky - délka 60cm. Ravak X07P1CHROME CR 300. Znamená to, že stěny a obklady zůstanou nepoškozené.


Háček lze beze zbytku odstranit a znovu použít jinde s novým adaptérem BK20. Držák ručníků na zeď otočný dvojitý 3mm - lesklý chrom. Vnitřní šíře pro ručníky 400mm.


Materiál mosaz-povrchová úprava chrom.

Nabízíme široký výběr držáků na ručníky do vaší koupelny značek Blomus, Zaik, Magis a dalších. Koupelnové doplňky - držáky. Velký výběr WC štětky a držáky na ručníky naleznete online na OBI.


Držák na ručníky bez nutnosti vrtání ZOSO Towel. Každá série nabízí několik provedení. Držáky je samozřejmě nejlepší instalovat přivrtáním na zeď.


Pokud ale do obkladů v koupelně nemůžete vrtat, nabízíme i varianty s možností instalace lepením (bez vrtání). Nákup bez rizika: dní na vrácení. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky