pondělí 3. prosince 2018

Prodám starší kuchyňskou linku

Z důvodu rekonstrukce letého domu prodám plastová okna z Protivanova s izolačními dvojskly. Všechny spotřebiče jsou plně funkční, pouze s malými nedostatky. Nejlépe vlastní demontáž a odvoz. Z výsavky z prodejny kuchyní prodám kuchyňskou linku lamino bříza s šedou ABS hranou.


Barva:předek krémový,boky-šedo-černý granit! Prodám rohovou kuchyňskou linku ,vel.

Dovoz Německo,v rozloženém stavu,nutné vidět-Nové Město n. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Tady opravdu záleží na každém, jak si kuchyňskou linku vyšperkuje a dodá ji praktičnost. Můžeme si zvolit přímo pod horní skříňky nebo bodová světla do rampy kuchyňské linky.


Na závěr pár užitečných rad. Je spousta možností, jak si nechat navrhnout kuchyňskou linku. Neměli bychom však zapomenout. Výška pracovní plochy cm.

Rozměr 1x 3x 3cm. V ceně dřez, digestoř, varná deska, trouba. Po dohodě možno dokoupit i zánovní lednici, myčku a mikrovlnku. Koryna, vysoká skříňka včetně horkovzdušné trouby, skříňka se šuplíky - plnovýsuv, skříňka pod dřez, včetně dřezu a baterie, 2x úzká skříň. Nábytek je určen k účelu pohodlného obývání a práci.


Má dřez a zásuvku na 2V. Linka je zachovalá a poslouží ještě na chalupě, chatě. Inzerát prodám starší kuchyňskou linku na inzertním serveru Bazák.


Vše v dobrém stavu a funkční. Koupím starší třídicí linku na odpady. Kloubivé pěnové kartáče,základní čtyři programy,čistička odpadní vody,reciklováná voda. V provozu na Pražské ulici ve Slaném. Veškeré zařízení myčky vlastni.


Dvířka jsou otapetovaná, madla jsou dřevěná. Jitona světlé barvy dle fotek. Nabízím za odvoz starou plechovou kuchyňskou linku z bytu.


Jsme mladá rodina, která se nastěhovala do bytu, a rádi bychom sehnali za odvoz starší kuchyňskou linku se dřezem, která nám tu chybí. Skleněná dvířka vzor kůra.

Nabízím na chatu,chalupu starší kuchyňskou linku - Profit Nabízím na chatu,chalupu starší kuchyňskou linku - Nabízím na chatu,chalupu starší kuchyňskou linku včetně dřezu. Samonosný rám na vrchní díl. Dobrý den, prodám originál peletizační linku KOVO Novák MGL 2BEZ GRANULÁTORU.


Linka sestává z pojízdného podavače pilin, upraveného chladícího bubnu, centrálního mazání (jako bonus mazivo!) lopatkového dopravníkového pásu, rozvodné skříně a menšího sila s dávkováním a váhou. NOVÁ nádherná dětská dřevěná kuchyňská linka má potřebné zařízení pro vaření a pečení. Je vybavena 4-mi sporáky, které jsou ovládány pomocí knoflíků, které vydávají klapavý zvuk. Kuchyně oresi Kuchyně, kuchyně na míru. Jedná se o výprodejový vzorek z kuchyňského studia.


Levá část je dlouhá 165cm, pravá část 2cm. Kuchyňka má také troubu a umyvadlo. Bez spotřebičů pouze skřínky (horní i dolní), nerezový dřez, digestoř, včetně pracovní desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky